PSŽ spreman za napad, zvezda Serije A stiže u Francusku?

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 26.10.2018.
14:38
Izvor: Sportske.net

Parižani spremni da se dobro "otvore".

Beta/AP Photo/Francois Mori
Beta/AP Photo/Francois Mori

Povezane vesti

Poznato je da se pominje da bi Nejmar mogao da napusti Pariz, da ga želi Real svim silama, ali i da se ne otpisuje povratak u Barselonu. Ukoliko ikako dođe do toga da Nejmar napusti prebogati PSŽ, francuski tim želi da ima rešenje i želi da reaguje odmah.

Tuhel želi igrača koji ga je umalo uništio pre dva dana. Lorenco Insinje, fantastični napadač Napolija bi mogao da završi i PSŽ-u.

Jasno je ne bi sve bilo tako lako izvodljivo, ipak je to Napoli u pitanju, a vlasnik je popularni Aurelio De Laurentis. Poznato je koliko Insinje doprinosi igra Napolija, ali ako bi jedini problem u pregovorima bio novac, onda PSŽ nema problema.

Takođe, pominje se i eventualni povratak Edisona Kavanija u Seriju A, preciznije u Napoli, pa možda ipak ova dva tima i pokušaju da sednu za sto i vide šta može da se uradi?

Dvadesetsedmogodišnji Insinje je zaista impresivan u dresu italijanskog tima za koji igra još od mlađih uzrasta. Debitovao je za prvi tim 2010. godine, a pored PSŽ-a i mnogi drugi klubovi su zainteresovani za njega.

Lorenco Insinje

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Friday, 26.10.2018
17:59

Ma ko bre hoce da igra za njih. Mbape i Nejmar sigurno idu za sezonu, dve. Mozda dovedu neke placenike tipa Pogba, Marsijal.

avatar
Raiola M.
Sunday, 28.10.2018
13:44

Pa svuda su plaćenici. malo ko igra za klub koji voli i navija. U Čelziju je zadnji takav Teri, u Lfc-u Džerard itd. Da nisu plaćenici Mesi bi igrao u Njuelsu iz Argentine i tako redom.

avatar
Anonymous Official
Friday, 26.10.2018
17:07

Podcijenjen igrac a jedan je od najboljih na svojoj poziciji

avatar
deki trbic
Friday, 26.10.2018
16:32

Prosecan igrac samo za seriju A