PSŽ - Spisak postoji, lista meta za Tuhela, petorica na prodaju!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 07.04.2019.
10:38
Izvor: Sportske.net

Pari Sen Žermen će ojačati odbranu i vezni red, za neke igrača nema mesta sledeće sezone...

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

PSŽ bi već danas mogao da osvoji titulu ako pobedi u Strazburu i Lil izgubi od Reala. Svejedno, možda promocija bude odložena za nedelju dana, ali je jasno bilo odavno da će "Sveci" stići do šeste titule u sedam godina, jedino je Monako 2017. uspeo da prekine dominaciju Parižana.

Imaju šansu i za duplu krunu, u finalu će igrati protiv Rena, ali ostaje gorak ukus eliminacije u Ligi šampiona. No, bez obzira na to, Tuhel je dobio produžetak ugovora, ali možda će direktor Antero Enrike otići, legenda kluba Tijago Mota bi mogao da preuzme mesto prvog čoveka sportskog sektora.

Plan pojačanja je napravljen, otići će Rabio kao slobodan igrač, ali je već obezbeđena zamena, stiže Erera iz Junajteda, takođe kao Bosmanovi agent.

Ali, u veznom redu se traži još jedno pojačanje, kandidati su Idrisa Gehe iz Evertona, veća je šansa da on stigne nego Ndombele iz Liona, ili Alan iz Napolija, za koje klubovi traže astronomske sume.

Najveće promene bi trebalo da doživi odbrana, Silva će ostati još godinu, ali mu traže zamenu. San je Varan, ali to ne izgleda nemoguća misija, probaće da otmu Barseloni ili Juventusu, De Lihta, spremni su da plate 70 miliona koliko traži Ajaks, ali i ponude sjajnom štoperu mnogo veći novac nego Katalonci i Italijani, pitaće se Mino Rajola.

Bekovske pozicije bi trebalo da budu ojačane, mada će Dani Alveš verovatno ostati, za levu stranu, Tuhel je predložio Kristijana Biragija iz Fiorentine. Momak koji je debitovao za Italiju ima 26 godina, koštao bi desetak miliona evra. Za desnu stranu, kao zamena za Alveša, figurira još jedan Italijan, Pićini iz Valensije, on je zanimljivo počeo u Firenci, ali je igrao za Betis i Sporting, takođe je prilično iskusan i ima dobru sezonu.

Pet igrača je na prodaju, Munije, Dreksler, Kurzva, Nkunku i Nsoki, dok će Bufon odlučiti hoće li ostati još sezonu.

U napadu stvari ostaju nepromenjene, Kavani će biti prodat samo u slučaju neke nepristojne ponude, što nije realno, pa on, Nejmar i Mbape ostaju udarni trio "Svetaca".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rosonero per siempre
Tuesday, 09.04.2019
23:17

Draksler? LEONARDO, REAGUJ!

avatar
Anonymous Official
Sunday, 07.04.2019
14:49

MANU ce valjda krenuti po Meunier koliko sam ispratio ali ja sam vise za Bissasku. Nebi lose bilo dovesti Draxlera ako ne bide skup za rotaciju jer Mata vjerovatno dolazi.

avatar
Aleksandar Kosic
Sunday, 07.04.2019
13:08

"PSŽ bi već danas mogao da osvoji titulu ako pobedi u Strazburu i Lil izgubi od Reala". . . Ovo real vidio da je jedva treca ekipa Spanije pa otisao makar da uzme titulu u Francusku.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 07.04.2019
11:18

Gehe, Dreksler i Kurzva su najzanimljiviji, njih treba dovesti po svaku cenu.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 07.04.2019
11:54

Aj razumem da oni pogrese ali da i ti napises Gehe...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 07.04.2019
17:20

Razmisli malo zasto sam bas tu trojicu naveo, ne mogu da verujem da nisi shvatio isto kao i taj koji ti je podrzao komentar:-D

avatar
Nenadd
Sunday, 07.04.2019
11:01

Kad i Tijago mota postade neka legenda nekog kluba...presmesno