PSŽ pronašao zamenu za Nejmara u Londonu, igrač odbio transfer!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 30.01.2019.
19:10
Izvor: Sportske.net

Alarmi upaljeni u francuskoj prestonici.

Epa/Guillaume Horcajuelo
Epa/Guillaume Horcajuelo

Povezane vesti

Najskuplje plaćeni igrač u istoriji fudbala Nejmar je jedna od najvećih zvezda svetskog fudbala, pa tako i njegovog kluba Pari sen Žermena.

On je doživeo povredu u duelu sa Strazburom, odsustvovaće oko 10 nedelja, što je jasno veliki udarac za ekipu Tomasa Tuhela.

Svesni su u Parizu da su im šanse za osvajanje Lige šampiona bez Brazilca znatno slabije, a pošto se ponovo povredio, krenuli su u potragu za njegovom zamenom.

Kako prenose nemački mediji, navodno su Parižani kontaktirali upravu Arsenala, kako su u svoje redove želeli da dovedu Mesuta Ozila.

Nemački internacionalac, koji se letos i povukao iz reprezentacije "Pancera", jedan od najplaćenijih igrača u Premijer ligi, svakako najplaćeniji u Arsenalu.

Ipak, Emeri ga u poslednje vreme gotovo uopšte ne koristi, nisu više u pitanju problemi sa leđima, već jednostavno Španac u ovom trenutku ne vidi Ozila u timu.

Mesut Ozil

PSŽ je ponudio pozajmicu do kraja sezone, ali navodno sam fudbaler ne želi na "Park prinčeva", makar ne na pozajmicu.

Izgleda da bi Ozil radije sedeo na tribinama "Emirejtsa" i gledao kako mu na račun leže 300 hiljada funti svakog vikenda, nego da se makar na kratko preseli u Pariz i pomogne Tuhelovoj četi da se domogne željenog trofeja u Ligi šampiona.

Mogla je ovo da bude dobitna kombinacija, ne kriju u Arsenalu da bi se rado rešili njegove plate, ali Nemac je očigledno tvrdoglav.

Parižani su veoma aktivni u finišu zimske pijace, poslednjim transferom mogli bi i jedan klub iz Premijer lige da ostave bez trenera, više o tome u nastavku.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Thursday, 31.01.2019
19:27

Ozil je mogao biti igrac kao Inijesta i Xavi ali po ovm sto pokazuje na terenu u zadnje vrijeme sve mi nesto govori da bi se trebao baviti rekreativno nogometom

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 30.01.2019
20:21

A umesto Kavanija ce doci Isko, ta logika...