PSŽ prodao igrače za 153 miliona, sad ih se treba čuvati! Ovo su mete!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 02.07.2018.
18:32
Izvor: Sportske.net

Završili posao, ostali u granicama FFP, sad praktično mogu sve. Stiže najmanje četiri ili pet igrača, trio majstora ostaje nepromenjen...

EPA/IAN LANGSDON
EPA/IAN LANGSDON

Povezane vesti

PSŽ je uspeo, na kraju finansijske godine uspeli su da ispoštuju praktično poslednjeg dana FFP, prodali su Jurija Berćićea za 23 miliona i Ikonea za 5, čime je praktično stavljena tačka i izbegnute sankcije.

Juri je otišao u Bilbao, Ikone u Lil, kada na to nadovežete prodaje Pastorea Romi, Edoarda Seltiku, Sabalija Bordou, i one prošlogodišnje poput Matuidija, Orijea i Augustina, dolazimo do sume od 153 evra koliko je ušlo u kasu kluba.

To drugim rečima znači da su ostali ispod radara, da nema kazne i da će moći da peglaju knjige naredne tri godine, mada traje ona druga istraga o potpisivanju nerealno visokih ugovora sa katarskim državnim firmama.

Šta će sada učiniti PSŽ.

Prvo, dovesti Bufona koji stiže na lekarske preglede, onda probati da privuče i Bonućija iz Milana, a jasno je da Tuhel insistira, Mbape, Kavani i Nejmar ostaju.

Iz sadašnje ekipe odlazi Rabio, Mota je završio karijeru, probaće da dovedu Kantea iz Čelsija, a nema ništa od odlaska Veratija.

Meta bi mogao da bude Sergej Milinković Savić, no u ovom trenutku nema pregovora, Tuhel prvo želi da zatvori spoljne pozicije u odbrani, tražio je i Gereira iz Dortmunda koji se nije proslavio na Mundijalu, a videćemo hoće li platiti Juventusu 55 miliona za Aleksa Sandra.

Izgleda da odlazi Areola koji ne želi da bude rezerva Bufonu, u svakom slučaju Parižani sada imaju novac i jasne mete, nema potrebe više da prodaju i biće veoma opasni na letnjoj pijaci.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 03.07.2018
09:09

Tri najbolja igraca na svetskom, 3 igraca PSG. Nejmar, Kavani i Mbappe .
PSG sila.

avatar
Monday, 02.07.2018
22:28
avatar
Lav
Monday, 02.07.2018
21:50

Ma kakav Milinkovic - Savic.. Taj uskoro dolazi u srpsku ligu da ozivi karijeru...

avatar
Novakovic10
Monday, 02.07.2018
21:04

Tim PSG-a za sledecu sezonu po meni:
Golman: Buffon
Odbrana: Meunier, Silva, Marquinhos, Alex Sandro
Vezni red: Veratti, Sergej, Kanté
Napad: Mbappé, Cavani, Neymar
Za Sergeja, Alex Sandra i Kantea im treba oko 300 miliona sto je realno za PSG

avatar
Paris Saint Germain
Monday, 02.07.2018
19:37

Sad stizu pojacanja.

avatar
NikkiCFC
Monday, 02.07.2018
19:06

Bufon, Sandro, Markinjos, Bonuci, Alves, Verati, Rabio, Draksler, Mbape, Kavani, Nejmar. Klupa: Silva, Kurzava, Munije, Le Celso, Di Marija... CIni se da su naucili lekciju i da su svesni da je potrebno iskustvo i dobra odbrana za LS. Vezni red je po meni kritican treba im igrac kao Kante ali njega mogu samo da sanjaju a ne znam nekog drugog. Da su paletni da uzmu Toreiru.