PSŽ prekinuo pregovore oko Nejmara, da li je rasplet izvesniji?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 22.08.2019.
13:31
Izvor: Sportske.net

Brazilcu je stalo da ode, sada Barsa više nije u prvom planu...

AP Photo/Francois Mori
AP Photo/Francois Mori

Povezane vesti

Izgleda da je PSŽ izgubio strpljenje. Naime, posle nekoliko ponuda Barselone koje su ocenili kao provokaciju, oni su prekinuli razgovore.

Kako tvrde katalonski mediji, Barsa je uporno nudila igrače bez novca, dok PSŽ polazi od toga da im je potrebna zamena, odnosno novac.

Barselona je ponudila pozajmicu sa obaveznim otkupom, ali ne žele da plate ni cent više od 160 miliona evra, što se razlikuje za pedesetak miliona od procene Parižana.

Katalonci su obavestili Nejmara da pokušavaju sve, ali da on mora da preseče i javno kaže da ne želi u Real Madrid.

To se nije desilo, jednostavno Brazilac želi samo da napusti Pariz, a Madrid je u ovom trenutku realnija opcija.

Naime, PSŽ pregovara sa Perezom, neuspešna je bila inicijativa Pikea da se Nej izjasni i da na taj način zalupi vrata Realu. Sam Brazilac veruje da Barsa ne čini dovoljno, iako ga uveravaju da će ga sigurno kupiti i za njega bi košmaran scenario bio da ostane u Parizu.

On je uradio svoje, smanjio bi primanja na 23 miliona, a Real mu nudi 40.

Kako stoje stvari između Reala i PSŽ?

Real je nudio 100 miliona, Kejlora Navasa i Džejmsa Rodrigeza. Tačno je da PSŽ treba golman, ali oni traže i Bejla, što je previše. Ali, prostora za dogovor ima. Francuzi se nadaju da mogu da uvuku u igru Juve, koji ima Dibalu i Pjanića, ali to je nerealno, zbog Nejmarovih primanja.

Jedini Real nema problema sa platama igrača, odnosno ispod su 70% ukupnih prihoda, koliko je neka granica posle koje ulazite u problem.

Zbog toga je Real u prednosti nad Barselonom, ali ništa još nije gotovo.

Tuhel traži da Nejmar igra za vikend protiv Tuluza, i njemu visi posao, pa bismo mogli da vidimo čak i smenu trenera u Parizu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEL PIEROO
Thursday, 22.08.2019
17:49

Juve otpada iz svake price i kombinacije, suvise je kasno da se proda bilo ko od vaznih igraca

avatar
Misosesic
Thursday, 22.08.2019
15:43

Kad ovima iz Katara dosadi ovaj PSG ce se raspasti kao kula od karata.

avatar
Liga BBVA
Thursday, 22.08.2019
15:30

Haha, ne valja ponuda Barse, al' ne valja ni ponuda Madrida? Zašto? Zato što je Real nudio 100 miliona, Kejlora Navasa (10m) i Džejmsa Rodrigeza (50m), dakle opet 160m. Od Pereza i tako neće dobiti ni centa više, pa im ne preostaje ništa drugo nego da ga prodaju Realu za te pare ili da potplate Bartomeua da preplati Neymara ili da zadrže Neymara.

avatar
Offside
Thursday, 22.08.2019
13:57

Lepo ja napisa,on ce ostati u PSG i dobice jaci ugovor i na kraju puj-pike ne vazi!Da je njemu stalo da ode u Barsu izasao bi i javno rekao da hoce u Barsu,da hoce u Real stiskao bi ljude iz Pariza da ga puste u Madrid jer je ponuda odlicna.Ovde se radi o tome da on pokusava da izboksuje vecu platu i svoja pravila.Ja to vidim tako.A Perez ako u PSG stvarno posalje Bejla,Rodrigeza i Navasa pa jos i pare stvarno nije normalan...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 22.08.2019
13:38

Spanski mediji prenose da ako se treba kladiti na nesto to je prelazak Nejmara u Real...nek Real ponudi lorda Vaskeza lik nema cenu sa njim ce resiti sve😂

avatar
Amalainter
Thursday, 22.08.2019
13:36

Ne verujem da bi PSZ odbio ta 3 igraca i 100 miliona..
Ne znam zasto se izvrce prica, jutros jos Real nudio ove uslove, sada vec PSZ trazi.. 😂 😂