PSŽ prati Pogbu?

Autor: Stevan Milovanović
utorak 24.03.2015.
22:05
Izvor: Sportske.net

Fudbaler PSŽ-a izjavio da je Pogba odavno na radaru čelnika "Svetaca".

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Fantastični fudbaler Juventusa, Pol Pogba, želja je čelnika PSŽ-a u narednom prelaznom roku, otkrio je kapiten tog kluba, Tijago Silva, javljaju engleski mediji!

"On je zlatan dečko i za Francusku i za evropski fudbal. Njegov menadžer u Juventusu govori dosta dobrih stvari o njemu. Njegove igre prati cela Evropa, a posebno PSŽ.", izjavio je Silva.

Postoji mnogo spekulacija o tome da li će Pogba promeniti klub na kraju sezone i u koji tim će da pređe, međutim, za sada je, prema rečima Silve, 22-godišnji fudbaler najbliži prelasku u PSŽ.

Reprezentaciju Francuske očekuje prijateljski meč sa Brazilom u četvrtak, ali će Pogba zbog povrede propustiti taj meč i priliku da igra protiv mogućeg klupskog kolege od naredne sezone.

Talentovani francuski fudbaler je ove sezone za sada odigrao 22 meča za "Staru Damu" u Seriji A, na kojima je postigao 7 golova i zabeležio 2 asistencije.

Podsećanja radi, Pogba je u Juve došao 2012. godine iz Junajteda, kao slobodan igrač, i njegova trenutna tržišna vrednost se procenjuje na 50 miliona evra.

Međutim, sigurno je da će Juve tražiti znatno veću cifru od ove.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke