PSŽ ponudio trampu, Italijani ni da čuju!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 01.05.2019.
15:43
Izvor: Sportske.net

Neko bi rekao da su ludi, ali...

EPA-EFE/Julien de Rosa
EPA-EFE/Julien de Rosa

Povezane vesti

Pari sen Žermen je imao razočaravajuću sezonu, očekivanja su opravdali jedino u Ligi 1, gde su u dominantnom maniru osvojili titulu, mada se mora priznati i da je aktuelni vicešampion Monako doživeo veliki pad, što im je dodatno olakšalo posao.

Nisu uspeli da se domognu ni Liga kupa, a ni Kupa Francuske, u Ligi šampiona su ispali u osmini finala od Mančester junajteda.

Jasno je da će klub doživeti velike promene, pisali smo da bi mogli da se pojačaju u Amsterdamu, a sada se pojavila informacija da su spremni da naprave i jednu interesantnu trampu.

Naime, uprava kluba želi da se reši Edinsona Kavanija i njegovih 14 miliona evra godišnje, pa su došli na ideju da ponude Romi trampu za Edina Džeka.

Dzeko

Iskusni Bosanac je i pored loše sezone i dalje na ceni, najveći klubovi ga i dalje pomno prate i svesni njegovih kvaliteta bi ga rado videli u svojim redovima.

Tuhel je zainteresovan za saradnju sa "Dijamantom", Roma je raspoložena da ga pusti, ali ne i da prihvati trejd ponudu iz Pariza.

Naime, "Vučica" želi da smanji novac koji daje na plate, zato i žele da se otarase jednog od najplaćenijih igrača u klubu Edina Džeko, koji zarađuje pet miliona godišnje.

Kavani bi sa druge strane bio ogromno pojačanje, ali Roma nema kako da mu isplati ni 14 miliona koliko trenutno prima u Parizu, ali ni daleko manje.

Zbog toga, ovaj trejd se najverovatnije neće dogoditi, ali nije otpisano da Kavani završi, recimo, u Atletiko Madridu, a da PSŽ za "sitan" novac angažuje Džeka iz "Večnog grada".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Thursday, 02.05.2019
02:56

Predobar je Kavani za Romu.

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 01.05.2019
23:35

I sad ce me uvjeriti da neko nebi prihvatio mjenjati Cvanija za Dzeku

avatar
Nenadd
Wednesday, 01.05.2019
18:50

Kavani je za Dzeka doktor nauka, nevezano za to sto je ovo kao vest