PSŽ odbio zvaničnu ponudu, Barsa se okrenula Juventusu?!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 21.08.2019.
09:25
Izvor: Sportske.net

Novac i dalje problem, Katalonci ga nemaju, Nejmar je daleko, ali rešenje u ofanzivi našli su izgleda u Italiji, mada je u pitanju potpuno drugačiji tip igrača...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Nejmar je daleko od Barselone u ovom trenutku. Ponuda je odbijena, kako sada stvari stoje, dogovor je daleko. Naime, prema informacijama iz Španije, Barselona procenjuje Nejmara na 160 miliona evra i želi da ga pozajmi sa obaveznom otplatom u naredne dve godine.

Oni su takvu ponudu i poslali, ali od toga nema ništa, ona je odbijena. Naime, PSŽ traži 100 miliona, Dembelea i Semeda što je u ovom trenutku nemoguć posao, jer Barsa računa na oba fudbalera, a ni oni ne žele u Pariz.

Videćemo šta će se desiti, PSŽ traži novac kako bi doveo zamenu, pregovara sa Dibalom, odnosno njegovim menadžerima, a provlači se mogućnost da će Nejmara ponuditi ili Realu i Juventusu, "kraljevski klub" bi recimo imao 100 miliona odmah, plus da se obaveže da će ostatak isplatiti do kraja sezone.

Barselona pregovara sa Juventusom oko napadača, što bi značilo da odustaje od Nejmara jer je gužva prevelika. Naime, Juve im je ponudio Marija Mandžukića za mlađanog beka Mirandu. Problem je plata Hrvata, on jasno želi u Barselonu, a Valverdeu bi pružio mnogo opcija, bilo kao zamena za Suareza, bilo kao napadač po levoj strani što je već igrao kod Alegrija u Juventusu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet onaj Anonymous
Wednesday, 21.08.2019
16:23

Ejs sa Neymara na Mandzukica bas budalastina

avatar
mrgud10
Wednesday, 21.08.2019
10:57
avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 21.08.2019
10:44

Mandzukic je odlican igrac i nisam za da bude prodan ! Ako vec neko mora , bolje da ide Pipita

avatar
Steffmajster
Wednesday, 21.08.2019
09:41

pa ko ce ostati u napadu u Juve ako prodaju Mandzukica :/