PSŽ nudio Nejmara, usledio hladan tuš!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 06.07.2019.
11:03
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su akcije Brazilca na fudbalskoj berzi baš opale...

EPA-EFE/Lucas Figueiredo
EPA-EFE/Lucas Figueiredo

Povezane vesti

I dalje se vesti o Nejmaru smenjuju svetlosnom brzinom. Naime, juče je Bertomeu predsednik Barselone rekao da je "Nej" nezadovoljan u PSŽ, ali i da Francuzi ne žele da ga prodaje.

Sa druge strane pojavile su se informacije da je Barsa poručila Nejmaru da sačeka, da ne provocira svoj klub, jer će to otežati pregovore.

Ali, iskreno, kada su u pitanju zahtevi PSŽ, nije jasno odakle Barseloni novac za ovaj transfer. Prvo, kupiće Grizmana i predstaviti ga sledeće nedelje, a ideja da Kutinjo i Rakitić budu deo transfera Nejmara je ostala na tome.

Razlog je što PSŽ traži Dembelea i veliki novac, pa čak u nekoj varijanti i Dembelea i Grizmana, što je izazvalo ogorčenje u Kataloniji.

Klub sa kojim PSŽ ima prijateljske odnose je Real, Florentino Perez se veoma čuvao nekih zapaljivih izjava, u više navrata rekao da neće pokušavati ništa van PSŽ, tačnije da bi svaki dogovor morao da ide preko klubova.

Kako piše "Marka", PSŽ bi radije poslovao sa Realom nego sa Barsom, pristao da uzme Bejla kao deo dogovora i garantuje mu ogromnu platu, a možda bi Real žrtvovao i Iska ili Asensija kako bi Nejmar završio u Madridu.

Ipak, od toga neće biti ništa, Perez sa marketinške strane smatra da Nejmar može da popuni prazninu nastalu odlaskom Ronalda, ali Zidan smatra da mu Brazilac nije potreban. On bi Mbapea, koga PSŽ neće sigurno pustiti.

Dakle, Nejmaru ostaje da čeka, a ako PSŽ ne smanji apetite, od povratka u Barsu nema ništa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Stanojkov
Saturday, 06.07.2019
18:13

Samo ako hoce Psz da im Barsa da Pike svi ostali su bolji od Nejmara neka ide u Gingamp neka se tamo ligari sta ce u Barsu kada je on tuzio Barsu otisao je jer ga Mesi gusio otisao je da osvoji ZL osvojio je k.... kako ce on izaci na Kamp Nou kada ga navijaci Barse njih75% ne voli za to sto je uradio molim boga da nikada ne dodje u Barsu ovaj ligavac

avatar
Fudbalfreak
Saturday, 06.07.2019
15:44

Ala ce Zidan da skrlja Reaaaaallll. Pogba, Mbape uz ine.koji su vec tamo, Francuski Real. Top. Dovesce ih do bankrota. A kad krenu oni neizvljeni da se ciganisuuuu. :-) pa ja Pogbi da sam u MU iz principa be bi dao nidje da ide. Na tribinepa da od tebe napravim primjer.

avatar
Liga BBVA
Saturday, 06.07.2019
14:15

A da, naubijao se PSG od prodaje igrača svom 'prijateljskom' klubu Real Madridu tokom istorije, samo im sa Barsom nešto 'ne ide baš najbolje', jer su katalonci 'neprijateljski klub'. :D Kada su se dogovarali sa Neymarom direktno i dogovorili kako da izmajmunišu FFP pa aktivirali otkupnu klauzulu to je bilo OK i 'legitimno', jer je reč o kupovini, a ne o prodaji igrača (na šta je PSG posebno 'osetljiv', čak i kada se radi o olupinama, a kamoli o Neymaru). Zato su 'prijatelji' oni koje igrači PSG-a ne zanimaju (pogotovo ne Neymar), poput Pereza sa kojim se vrlo lepo može pregovarati o ceni Neymara ili o zameni polovine Real Madrida za Neymara, sa obzirom da Pereza ne zanima ni kupovina niti zamena igrača Reala za Neymara. :D

avatar
No rules
Saturday, 06.07.2019
13:02

Eksplodirao bi u Sevilji, Valensiji ili Lionu i bio prva zvijezda tima! Real, Barsa, L'pul, Bajern... nidje ne bi bio 1 zvijezda.

avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 06.07.2019
15:17

A ko bi bio u Bajernu?

avatar
JC\'90
Saturday, 06.07.2019
11:40

Nejmar za Dembelea Rakitica i Semeda. Svi zadovoljni !

avatar
deki trbic
Saturday, 06.07.2019
11:36

ovako KUTINJO + MALKOM + DEMBELE i to je to, nikakva nadohnada.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 06.07.2019
15:04

Sta ce im malkom

avatar
Tata Messi
Saturday, 06.07.2019
17:38

Pa nije Messi.Nejmar je u ozbiljnom padu forme.Jos ima 28 godina a povredjen je vremenski vise od Dembelea.Jos jedna teza povreda i moze ici u Kinu

avatar
deki trbic
Saturday, 06.07.2019
16:21

jos pitas? on je odlican igrac, samo Valverde je kako od njega, tako i od Kutinja napravio veliki promasaj...odnosno da nisu dobri igraci, a stvar u tome je da igraju na pogresnoj poziciji i da im ne daje sansu

avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 06.07.2019
11:19

A Nejmar bi kao hteo kod ovih? Na to se nisi ni osvrnuo.

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 06.07.2019
11:16

I treba da ostane u psg da se muci kad je vec sam sebi kreirao takvo okruzenje, ko ga je sibao po usima da ide tamo