PSŽ ne staje, bez Neja, ali sa najmanje tri velike zvezde svetskog fudbala!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 11.03.2020.
10:47
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je plan napravljen i da mnogi veruju da će ovo biti najjači PSŽ u istoriji kluba.

Beta/AP Photo/Daniel Cole
Beta/AP Photo/Daniel Cole

Povezane vesti

Pari Sen Žermen će napraviti nekoliko promena u ovom prelaznom roku.

Navodno, sigurni su da će Nejmar otići, planiraju da od njega i par igrača iz drugog plana zarade više od 200 miliona evra, osim Brazilca, klub će napustiti Tijago Silva, Kurzava, teško da će biti otkupljen Ikardi.

Leonardo će imati na raspolaganju eventualno i kartu da otkupi Ikardija i menja ga za Pjanića, a u odbrani prva meta će biti Kulibali.

Malijac je na izlaznim vratima Napolija, suma od oko 80 miliona evra, plus bonusi bi verovatno bila prihvaćena. Osim njega, u Italiji gledaju Dibalu, jer će i Kavani napustiti klub, ali to je teška misija, Argentinac želi da ostane u Juventusu.


U veznom redu priča se o Kanteu, koji bi želeo u Pariz, ali pitanje je hoće li Čelsi pustiti vezistu na kraju sezone. Pominje se u novi golman, konkretno Kurtoa ili De Hea, Rajola gura Donarumu, no, za to bi trebalo prodati još nekoga od ključnih igrača kako bi klub ostao u granicama FFP.

Baner


Mnogo će zavisiti od novog trenera, i dalje se pominje Alegri umesto Tuhela, Poketino izgleda nije opcija, videćemo šta će se dalje dešavati tek tri velike zvezde bi sigurno trebalo da stignu u Pariz ovog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skontov
Wednesday, 11.03.2020
18:47

Trebaju zamjeniti igrace kojima istice ugovor Tijago, Kurzava, Menije, Kavani. Samo za ovo im je potrebno vise od 200m. A trenutno nemaju dovoljno kvalitetnih igraca za vezu sto im je prijeko potrebno. Po meni ni iduce sezone ne mogu vise od osmine LP.

avatar
RocknRolla
Wednesday, 11.03.2020
18:30

Nejmar je njima pola ekipe,covek je plej koji gradi igru,probija,daje golove,asistira,ne postoji profil igraca a da je dostupan koji moze da zameni Nejmara,

avatar
Wednesday, 11.03.2020
15:50
avatar
BlueBoy84
Wednesday, 11.03.2020
14:09
avatar
Mangus
Wednesday, 11.03.2020
12:54

Kulibali je logicna kupovina, trebace im kvalitetan stoper uz markinjosa, jer silva vec ima godina. Ako su zaista zaonteresovani za pjanica, kako je juce navedeno, otkupice ikardija i zamenice ga.
Dibale se juve sada sigurno nece odreci. A ne razumem ni zasto bi trazili drugog golmana kad imaju navasa koji je maestralan

avatar
_Goran_
Wednesday, 11.03.2020
12:05

Kulibali je Senegalac! Dokle vise gari..