PSŽ krenuo u misiju "Ronaldo"!

Autor: Nikola Miloradović
petak 15.06.2018.
14:47
Izvor: Sportske.net

Dugo se u Parizu priprema teren za angažovanje zvezde madridskog Reala, sada su načinjeni i konkretni koraci.

EPA-EFE/MIGUEL A. LOPES
EPA-EFE/MIGUEL A. LOPES

Povezane vesti

PSŽ hoće Kristijana Ronalda i to nije tajna. Već godinu dana Parižani kuju plan kako da Portugalca presele u svoje redove.

Imali su problema sa FFP, ali je to sada prošlost, pa su po svemu sudeći rešeni da ovog leta krenu u ostvarivanje svoje najveće želje.

Ronaldo je nakon finala Lige šampiona najavio mogući odlazak iz Reala, nezadovoljan je tretmanom u Madridu, konkretno platom i činjenicom da po primanjima nije u rangu sa Mesijem i Nejmarom.

PSŽ je tu video svoju priliku, a sada kada su pobegli radarima Uefe po pitanju finansijskog fer pleja, kreću u akciju.

Naime, od 20h je na programu duel između Portugalije i Španije u okviru prvog kola grupne faze Svetskog prvenstva u Rusiji, a na tribinama stadiona u Sočiju će se večeras naći i prvi čovek "Svetaca" Naser Al-Kelaifi.

Španski "AS" tako jasno povezuje njegovo prisustvo na tribinam sa željom Parižana da angažuju Ronalda, PSŽ je na taj način iskazao svoju nameru i napravio prvi ozbiljan korak ka angažovanju Portugalca.

Nije jasno koliko bi Real zahtevao za njegove usluge i da li bi u čitavu priču bio uključen Nejmar, za kog su "Los Blankosi" itekako zainteresovani, ali prema poslednjim informacijama koje kruže oko Brazilca, on nema nameru da napusti "Park Prinčeva" ovog leta.

Jasno je dakle da su Parižani spremni da ratuju sa Realom oko Kristijana Ronalda, kao i da žele da ga upare sa najskuplje plaćenim fudbalerom sveta Nejmarom, kog su minulog leta Barsi platili 222 miliona evra.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
karma
Saturday, 16.06.2018
11:41

Nevolim Ronalda ali jbt sinoc je pokidao!Majstor a tek onaj slobodnjak,cccc Perez bolje da ne palamudi i da Ronaldu sve sto trazi,covek je zver!

avatar
Anonymous Official
Friday, 15.06.2018
22:51

Neymar, Ronaldo, Mbappe prebrutalno ali sumnjam da ce to desiti

avatar
Rosonero per siempre
Friday, 15.06.2018
16:42

Okej, Ronaldo donosi potreban kvalitet napred, to svakako. To bi bio ubitacan napad, Nej, Ronaldo i Kilijan. Al` dzabe sve to kad pozadi duva. Stoper, levi bek, desni bek. Za te pare za koje bi doveli Ronalda, mogu da dovedu 3 igraca i da naprave ekipu da kidaju. Jedan zadnji vezni, i imaju ekipu za napad na LS. Ne znam, mozda gresim.

avatar
Lorenzo Insigne24
Friday, 15.06.2018
16:12

Nema sanse da ode u Psg jer Parizani moraju prodat igraca il igrace do 60mil da bi bili na poz nuli,i otkud onda lova za Ronalda jedino mozda posudba sa obaveznim pravo otkupa sl god

avatar
NikkiCFC
Friday, 15.06.2018
15:41

Imao preko 650 golova u karijeri. U PSG bi dao 200 za 4 godine. I onda bi u americi prebacio 1000. Prebacice 1000 sigurno jer je rekao da ce igrati jos 8 godina.

avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 15.06.2018
15:25

Ko da igraju Macva-Sumadija pa da Ronaldo nastupa za Macvu. Dosao covek da gleda utakmicu i boga pitaj koga jos,mozda bas Iska,jer im takav igrac treba,mozda Asensia,ako razmisljaju da ce im Nejmar otici dogodine. Mozda DeHeu?

avatar
conecorleoneRM
Friday, 15.06.2018
14:51

Ronaldo ako ode dolazi Nejmar,ne vidim nacin da Real ostane bez jakog marketinskog igraca godinu dana. Najbolje da mu Perez da te pare i da ispostuje legendu kluba jer je zasluzio.