PSŽ krade "uplašenog" Di Mariju?

Autor: Miloš Stanojević
četvrtak 05.02.2015.
14:14
Izvor: Sportske.net

Prema pisanju ostrvskih medija, ponovo se stvaraju uslovi za transfer Argentinca na Park prinčeva.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Pomalo deluje nemoguće da se najskuplje pojačanje (59,7 miliona funti) Mančester junajteda posle jedne sezone i sasvim solidnih igara, preseli u neki drugi klub.

Anhel Di Marija bio je jedna od glavnih zvezda letnjeg prelaznog roka, ali se dugo nagađalo gde će otići brzonogo krilo.

U borbi dva titana, PSŽ je ostao kratkih rukava, a crveni deo Mančestera imao je razloga za slavlje. Ipak, treba naglasiti da je ispadanje PSŽ – a iz konkurencije usko povezano sa finansijskim fer plejom, koji im je ograničio sredstva za trošenje, o čemu je govorio i sam Argentinac. Pri tom je i po dolasku u Mančester potvrdio da bi jednog dana voleo da se oproba u dresu PSŽ – a.

Posle jedne polusezone, stvari izgledaju drugačije.

Interesovanje Parižana je i dalje tu, a Argentinac i njegova porodica su imali neprijatan incident u svom domu (napad provalnika), nakon čega su premešteni u hotel. Sam Di Marija je priznao da je bio poprilično uplašen nakon ovog događaja, što su mediji prepoznali kao olakšavajuću okolnost za novu povezanost sa francuskim klubom.

Ono što je sigurno, Mančester se neće lako odreći svoje „sedmice“, pa se u slučaju prelaska u Francusku očekuje novo obaranje rekordnih transfera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
đoleMUFC
Thursday, 05.02.2015
17:03

Pruza slabe partije.

avatar
giggsy the master
Thursday, 05.02.2015
20:24

Jeste istina je ali (uvek ima ali ) momku je ovo debi sezona Premier league je zesca od primere I bio je povredjen mnogo je faktora