PSŽ imao i bolju ponudu od Barsine za Nejmara, nisu hteli da ga prodaju!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 06.09.2019.
08:53
Izvor: Sportske.net

Leonardo bi svakako pristao, međutim, čini se da je iz Katara stigla rampa...

AP Photo/Francois Mori
AP Photo/Francois Mori

Povezane vesti

Nejmar je ostao u PSŽ, videćemo kako će se situacija razvijati ove sezone, ali je jasno da je ovo njegova poslednja godina u Parizu.

Učiniće sve da se vrati u Barselonu, Real izgleda nema nameru da ga dovede, smatraju da bi time upropastili šanse da Mbape sledeće godine, ili 2021. završi u Madridu.

Ali, PSŽ je mogao da proda Nejmara, i to Juventusu. Italijanski mediji su otkrili da je na stolu bila ponuda 100 miliona evra, plus Dibala koga je Leonardo jako želeo.

Verovatno da su ušli u pregovore, Juve bi dodao i Mandžukića i  mada Hrvat nije želeo da napusti Italiju. Sa bonusima, Italijani su računali da je ta ponuda oko 200 miliona evra koliko su prema nekim informacijama tražili Francuzi.

Ipak, Al-Kelaifi je odbio ponudu, što pokazuje da PSŽ i nije hteo da proda Brazilca, tačnije Leonardo je imao tu ideju, ali je rampa stigla od strane vlasnika iz Katara.

Juventusov plan je bio naravno da marketinški sa takva dva igrača kao što su Ronaldo i Nejmar pokrije ogromne troškove, ali i da se oslobodi Dibale za koga nema mesta u startnoj postavi. Uz to, deo transfera bi svakako finansirali i vlasnici Elkani, u pokušaju da se probiju na azijsko tržište.

Međutim, od svega nije bilo ništa...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke