PSŽ i Juve sad blizu trampe, san ostavljen za leto!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 15.12.2019.
10:47
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će svako dobiti ono što mu je potrebno...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Iako je Fabio Paratići demantovao da će Juventus kupovati na zimu, izgleda da će ipak stići vezista na Sarijevo insistiranje. Trampa Emre Džan - Paredes je blizu, Nemac se ne uklapa u planove Juventusa, došao je besplatno, PSŽ će morati da doplati, a Sari insistira na Paredesu jer ga je trenirao u Empoliju.

Ovaj fudbaler je iz Zenita stigao u Pariz, ne dobija šansu kod Tuhela, ali bi u Juventusu mogao da bude dubler za Pjanića. Juve ima previše veznih igrača istog profila, no, čini se da za Bosanca nemaju zamenu.

Zbog toga žele da preduprede bilo kakva iznenađenja, da se pojačaju, osim Džana, trebalo bi da odu Mandžukić, Perin, Pjaca, možda i Demiral, a na tržištu nema levog beka koji bi zadovoljio apetite Juventusa.

Pominjan je i Kurzava iz PSŽ, ali u klubu nisu baš uvereni da bi bio prava zamena za Aleksa Sandra. Žele Emersona Palmijerija iz Čelsija, no to je nemoguća misija. Najverovatnije će odbrana ostati na okupu, a Sandra može da menja De Šiljo koji igra i levog i desnog spoljnog igrača.

Kako tvrde italijanski mediji, veliki san za leto ostaje Pol Pogba, mada neće biti lako, delom zbog Reala, delom i što Junajted ne odustaje od ogromnog novca koji traži za Francuza.

U Juventusu se nadaju u Rajolu odnosno reprizu scenarija sa De Lihtom, kada je kontroverzni menadžer usmerio svog klijenta ka Torinu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke