PSŽ dobio obećanje, sad prave "TRIO FANTASTIKUS"

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 19.03.2019.
10:29
Izvor: Sportske.net

Ako bi uspeli u ovoj nameri, to bi zaista pomerilo odnos snaga u francuskom fudbalu.

Beta/AP Photo/Christophe Ena
Beta/AP Photo/Christophe Ena

Povezane vesti

Pari Sen Žermen se sprema za leto.

Ono od čega će početi je produžetak ugovora Tuhelu za još sezon, iako mu trenutni ističe 2020.

Poverenje u nemačkog trenera je znak za ostatak tima, Al Kelaifi je već dobio obećanje od Mbapeove porodice, ali i Nejmara seniora da Francuz, odnosno Brazilaca neće gurati odlazak iz kluba.

Naime, Real želi da plati svetski rekord za jednog od dvojice, Zidan bi radije Mbapea, ali od toga nema ništa, PSŽ će zadržati dve najveće zvezde.

Osim Rabioa koji odlazi kao slobodan igrač, klub će prodati Lo Selsa koji je na pozajmici, ali koga želi Real, Hese i Kričkovijak će takođe biti na prodaju, ali problem su njihove visoke plate.

U klubu dominira mišljenje da ne treba mnogo menjati, čak nisu raspoloženi ni da ode Kavavi, umesto toga mogli bi da prodaju još Trapa koji je na pozajmici u Frankurt, zatim Menijea, Kurzavu i Nkunkua Arsenalu. To će osloboditi plate, olakšati FFP, ali i otvoriti možda prostor za prvu želju leta, Antoana Grizmana. Parižani su spremni da plate 120 miliona evra, ali čini se da imaju malo šansi, odlični napadač ne želi da igra u francuskoj ligi. Pominje se još Dibala kao opcija koji košta slično, a ako raskinu ugovor sa Bufonom, želeli bi Urugvajca Musleru.

Inače u klubu veruju da će ubediti Grizmana, spremni su da mu garantuju platu iz Atletika, plus tu je Mbape koji mu je dobar prijatelj.

U svakom slučaju, dvojica najboljih ne idu nigde, kao ni Di Marija, što je sasvim dobra osnova za planiranje naredne sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Tuesday, 19.03.2019
23:31

Znaci igrat ce im Neymar,Mbappe,Cavani i Griezzmann u napadu?! Nemojte se sprdat, placljivko Neymar na ljeto odlazi sigurno. Smjesna su ekipa kojima je vrhunac dominacija u Ligue 1

avatar
stevan_vasic90
Tuesday, 19.03.2019
13:31

Da postoji nesto kao “fair-play” o kojem se na sva usta govori pre i posle svake utakmice, ovakve stvari ne bi bile dozvoljene niti moguce. Ne mozes da imas toliko veci budzet u odnosu na druge klubove u ligi ako hoces da ucestvujes i budes deo lige i tacka. I to bi tako trebalo da vazi za sve lige. Mozes da trosis samo ono sto si zaradio- ali ne od raznih fantomskih sponzorskih ugovora sa firmama koje su indirektno takodje pod tvojom kontrolom a i ti i firma i klub zajedno pod kontrolom neke tamo arapske ili neke druge drzave. Dakle ono sto si zaradio zahvaljujuci svojoj tradiciji i omladinskoj akademiji, prihodima od dresova, ulaznica, zdravih marketinskih ugovora- mozes i da trosis. Ko ne moze tako da posluje i da opstane, ne moze i ne treba ni da postoji kao klub i zavrsena prica. Ali kad svi imaju koristi od toga, sto bi se neko bunio?

avatar
Zoran Krstin
Tuesday, 19.03.2019
16:05

Uvek neko ima veći budžet. Ako imaš jake sponzore ... što da ne. A opet, ni uz taj budžet u Evropi nisu osvojili još ama baš ništa, čak nisu došli ni do polufinala.

avatar
Tuesday, 19.03.2019
22:40
avatar
Skontov
Tuesday, 19.03.2019
21:46

Ma kakav crni fer plej. Pa sam fer plej nije FER

avatar
Barca4ever
Tuesday, 19.03.2019
13:08

PSG nema vezni red.Vezni red im cine (osim Veratija) stoper i krilni igraci. Ako se tu ne pojacaju nista nece uraditi u LS.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Tuesday, 19.03.2019
12:42

I opet do 1/4 finala u Ligi Sampiona ,maksimum. Oni imaju igrace ali nemaju tim ,niti ce ikad imati.

avatar
dejavu
Tuesday, 19.03.2019
13:23

Sta ti znaci ovaj komentar.Osim malicioznosti u njemu nema nista.Mozda Tuhel i nece uspeti da napravi "tim", ali to je ponajvise umece trenera, a najmanje etiketa za odredjeni klub ili sta vec.Inace, PSZ uopste nije ime koji na bilo koji nacin licno favorizujem,ali ekipa koja se najavljuje ce biti paklena konkurencija recimo engleskim i spanskim timovima.Malo mi smeta toliko koncentrisanje kvaliteta u samo nekoliko klubova,i to ekstremno produbljivanje jaza...ali to je neka druga prica.

avatar
Mirjevac
Wednesday, 20.03.2019
00:08

Zasto se i oni drugi francuski klubivi ne prodaju jakom investitoru pa da i oni imaju jak tim, a ne njihove gazde srednje bogati hoce da i dalje ubiraju pare a da ne investiraju u igrace, pa to nece moci! M. Junajted je isto tako sa jako skupim igracima nastupio protiv PSZ ali sudije su bile na njihovoj strani! Proracinaj koliko su vredni M. Junajtedovi igraci!

avatar
Mirjevac
Wednesday, 20.03.2019
00:05

Oni drugi od kojih PSZ gubi imaju sudije, evo zadnja utakmica protiv M. Junajteda sudija odlucio! Tako da nije fer da ako neki klub nevolis da o njemu pises sve lose, vec treba korektno!

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Tuesday, 19.03.2019
15:07

Pa jednostavno znaci da se novcem mogu kupiti igraci(ne svi) ,a tim ne . Video si i sam kako se Unitedova ZNJ postava igra sa najskupljim igracima na svetu. Namerno kazem najskupljim igracima jer tu tima nema.

avatar
Stevan Mikša
Tuesday, 19.03.2019
14:59

Ekstremno produbljivanje jaza je upravo u Francuskoj, od strane Psza.

avatar
tomi selbi
Tuesday, 19.03.2019
12:06

Promeniti odnos snaga? Pa imaju 20 bodova vise od drugoplasirane ekipe... Smesna liga, zbog koje ispastaju u LŠ..

avatar
Mirjevac
Wednesday, 20.03.2019
00:10

Zasto ta drugo i trece i tako dalje plasirane ekipe ne ulazu u klub i u igrace vec samo trpaju pare u svoj dzep? PSZ je ulozio u igrace i zato e jak, PSZ gubi u LS zatosto na drugoj strani igraju i sudije!

avatar
Mirjevac
Wednesday, 20.03.2019
20:39

Zato oni su se snasli i prodali klub i sad je tu gde je PSZ, oni drugi nece da ga prodaju i eto sad su tu gde su!

avatar
tomi selbi
Wednesday, 20.03.2019
13:25

Što oni nisu ulagali više pre Arapa?