PSŽ dobio Junajted na terenu, sledi bitka za potpis portugalskog čuda od deteta!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 13.02.2019.
16:58
Izvor: Sportske.net

Talentovani tinejdžer oduševio svojim igrama od starta sezone.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Prvu bitku na terenu dobio je Pari Sen Žermen, ali Junajted i dalje ima nadu da može da se plasira u narednu fazu Lige šampiona.

Istina, one su veoma male, međutim kada je fudbal u pitanju sve je moguće.

Zato nešto više razloga za optimizam imaju u borbi za potpis fudbalera Benfike Žoaoa Feliksa.

Talentovani ofanzivni vezista ima tek 19 godina, a već je neizostavni član tima sa La Luža, u dosadašnjem toku sezone upisao je devet golova i pet asistencija u svim takmičenjima.

Impresivnim brojkama i odličnim igrama zavredeo je pažnju ne samo Junajteda i Parižana, već i drugih velikih ekipa širom Starog kontinenta.

Portugalci ga porede i sa Kristijanom Ronaldom, Feliksova tržišna cena je 15 miliona evra, no lisabonski tim smatra da bi zarada mogla da bude barem duplo veća.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Thursday, 14.02.2019
00:45

Trazice Benfika za ovog klinca garank 60ak mioina ako ne i vise...Dobijali su za Renata i jos poneke kao talente i vece pare a ovo je mozda i najtalentovaniji fudbaler iz njihove skole...

avatar
conecorleone
Wednesday, 13.02.2019
19:22

Kako 15 miliona kad ste pominjali da Benfika hoce da izbrise klauzulu od 120 miliona da bi zaradila jos vise?

avatar
MarioJ
Wednesday, 13.02.2019
18:08

Vidić i Ferdinand plaču za Lindelofon i Baijem. Katastrofalna odbrana Junajteda. Treba im štoper kao Van Dajk koji će biti komandant odbrane. Pogledajte Liverpul od ekipe iz top 5 sa najviše primeljenih golova u sezoni do najbolje odbrane lige dovođenjem Van Dajka i Alisona.

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 13.02.2019
22:28

Slazem se, Koulibaly je stijena i Škriniar je jako dobar mislim da bi odlicno saradjivali. Treba se isprsiti za 2 kvalitetna stopera, jedan nije dovoljan to se vidjelo sinoc. Poslao bi sve nase stopere u penziju, eventualno Baillya na pozajmicu. Desni bek je problem sto se vidjelo sinoc, Young jednostavno nije dovoljno dobar na toj poziciji za velike utakmice. Dalot treba da igra ili da se uigrava a dovede neki kvalitetan desni bek. Prodati Sancheza pa uloziti u kvalitetno desno krilo. Potreban je i jedan kvalitetan vezist tipa Verratti koji nas je sinoc satro...da je dobar napred i nazad a da zna sa loptom i da zna poslati vrhunski pas. E onda bi imali tim da se borimo na svim frontovima i bilo bi sasvim svejedno da li ce biti na klupi Poketino ili OGS.