PSŽ daje lažne informacije, odbijena ponuda iz Madrida!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 19.01.2020.
13:31
Izvor: Sportske.net

Parižani spremni da po svaku cenu isteraju svoje.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Poznato je da je Edinson Kavani veoma zainteresovan da karijeru nastavi u madridskom Atletiku.

On je izrazio želju da radi sa Dijegom Simeonom i to već ovog meseca.

"Kolćonerosima" je očajnički potreban napadač, ostali su letos bez Grizmana, Dijego Košta se muči sa povredama i formom i sva je prilika da je po drugi put u karijeri završio sa ekipom iz Madrida.

Tako je "Ćolo" rešio da preseli Kavanija na "Vanda Metropolitano", ali se Pari sen Žermen ne da.

Naime, Urugvajac ima ugovor sa klubom do kraja sezone i tu su u Madridu videli svoju priliku. Prema Bosmanovom pravilu mogu da se dogovore sa "El Matadorom" za narednu sezonu, ali ga žele već sada.

PSŽ sa druge strane ne želi da pusti najboljeg strelca u istoriji kluba, svesni su da neće produžiti ugovor, ali veruju da bi Kavani mogao da bude od velikog značaja za ekipu u drugom delu sezone.

Navodno su i slagali da je Kavani zbog povrede propustio duel sa Monakom, zbog koje bi trebalo da propusti i duel sa Lorijenom večeras u kupu, njegovi predstavnici tvrde da je to laž kluba, kako bi odbili zainteresovane strane.

Atletiko je poslao i ponudu od 10 miliona evra 32-godišnjeg napadača koji ima manje od šest meseci na ugovoru sa klubom, ali su je u Parizu glatko odbili.

Videćemo da li Atletiko može da ih ubedi da posluju, teško je poverovati, jasno je da imaju novca na pretek i nisu u situaciji da moraju nešto da zarade od njegove prodaje.

Sačekaće kako stvari stoje da mu istekne ugovor, nadajući se da bi od "Parka prinčeva" mogao da se oprosti sa trofejom Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Monday, 20.01.2020
17:57

LŠ i mirne duše možeš u penziju

avatar
NikkiCFC
Sunday, 19.01.2020
15:29

Ikardi im je prvi spic, imaju Motinga i Mbapea koji moze da igra tu lagano a Di Marija i Nejmar po strani i oni sada vide vecu vrednost da drze Kavanija u timu da odigra 300 minuta max do kraja sezone kao sto je igrao i na jesen i da ode dzabe na leto nego da sad uzmu 15-20m? Pritom su vec prvaci.

avatar
Benz9
Sunday, 19.01.2020
19:11

Kavani će za tih 300 minuta dati više golova nego Moting i Di Marija zajedno za čitavu polusezonu..