Prvo Zidanovo razočaranje od kada se vratio u Real

Autor: Vladimir Stojanović
petak 29.03.2019.
19:29
Izvor: Sportske.net

Nije zadovoljan onim što je klub uradio pre njegovog dolaska, imao je drugu ideju, ali sada je kasno...

AP Photo/Bernat Armangue
AP Photo/Bernat Armangue

Povezane vesti

Zinedin Zidan ne gleda sa odobravanjem kupovinu koja je obavljena pre njegovog dolaska. Real je potrošio 50 miliona evra, Militao stiže iz Portoa, u pitanju je talentovani igrač, ali će mu biti potrebno vreme.

Varan želi da ode što bi stvorilo problem, veruje se da Francuz u stvari traži veću platu, ali izgleda da u klubu imaju druge ideje i da neće popustiti.

Navodno, Zidan je razočaran jer Real nije reagovao i platio klauzulu za Lukasa Ernandeza koji će se preseliti u Bajern. Čini se da bez obzira na rivalske odnose, Merengesi ne bi izazvali bes komšija, pogotovo ako bi u kao u slučaju Lukasovog brate Tea, uplatili i neki milion više u kasu "Jorgandžija".

Zidan smatra je Lukas Ernandez bio sjajno rešenje, pošto može da igra štopera i levog beka, pa bi praktično pokrivao obe pozicije i rešio manjak alternativa u odbrani.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Saturday, 30.03.2019
00:29

Hahahaha, Barca ovakve kao sto je Militao dovodi na pozajmicu, isproba ih par meseci i ako nista ne vrede ona ih vraca nazad! Dok real ih te takve placa cak 50 miliona, hahaha, i ko je sad tu pametniji? Mnogo realci ovde i drvlje i kamenje na Barcu kako ona gresi sto dovodi tamo neke, a Barca te tamo neke dovodi na pzajmicu ili oh pplati par miliona, dok Real te takve placa po 50 miliona!

avatar
Don Carlo
Saturday, 30.03.2019
09:38

Ibrahimovic je cisti primjer, mada ni kutinjo nije daleko.... Tamsn na pozajmicu i to za dz

avatar
Stabber
Saturday, 30.03.2019
11:26

Barsa je do sada bacila najvise para na igrace koji su lose igrali ili igraju tako da ne pricaj mnogo...

avatar
Badr Hari
Friday, 29.03.2019
22:08

Njegovo najveće razočaranje je što se neće ove sezone družiti sa Čakirom, Klatenburgom, Rocchijem, Kassaijem, Kujpersom, Oliverom & Co.

avatar
NikkiCFC
Friday, 29.03.2019
21:19

I dalje cekamo Pepa i Zidana da negde dokazu da znaju nesto kao treneri. Mene jos nisu ubedili!

avatar
Don Carlo
Friday, 29.03.2019
23:35

Sari je eto stručnjak.

avatar
Logika i argumenti
Saturday, 30.03.2019
00:21

Za Zidana realno u pravu si,u tom trenutku prejak tim i sudijske greske donele trofeje...Barsa oslabljena odlaskom Neymara a i drugi velikani su bili u krizi tipa Celsi,UTD,Inter,Milan,Liverpul itd...Sto se Pepa tice taj nema sta kome da dokazuje...