Prvo trampa, pa prodaje koje će obezbediti savršeno leto, da li je ovo novi Arsenal!?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 06.09.2020.
10:32
Izvor: Sportske.net

"Tobdžije" bi mogle iznenada da se umešaju u borbu za sam vrh sa ovakvim timom.

EPA-EFE/Tim Goode/NMC/Pool
EPA-EFE/Tim Goode/NMC/Pool

Povezane vesti

Arsenal je dugo van Lige šampiona, o borbi za titulu da ne govorimo.

Ipak, stvari se polako vraćaju na svoje mesto sa Mikelom Artetom, koji je ovog leta dobio i priliku da konačno skroji tim po svom ukusu.

Zasad se njegovi planovi ostvaruju, Arsenal je ispunio tri želje svom treneru, u klub su stigli Vilijan iz Čelsija, Gabrijel iz Lila i Dani Sebalojs iz Reala, Španac je na novoj pozajmici u klubu.

Ali, jasno je da se tu neće zaustaviti, sada je prioritet kluba zadnji vezni Atletiko Madrida Tomas Parti.

Fudbaler iz Gane je velika želja "Tobdžija", koje su spremile i trampu, ponudiće "Jorgandžijama" dva igrača za njegove usluge.

Ukoliko to bude dovoljno, Arsenal će dobiti pakleno pojačanja i doći će na pola puta do stvaranja veznog reda iz snova.



Treći član paklenog trija u vezi trebalo bi da bude Husem Auar iz Liona.

Jasan je stav kluba, vezista može da ide ako neko na račun Liona uplati 60 miliona evra, Žan-Mišel Ola važi za tvrdog pregovarača, tako da se praktično ne isplati da se pregovara o manjoj ceni.

Tako će "Tobdžije" morati da sakupe novac, na dobrom putu mogli bi da se nađu prihvatanjem ponude Pari sen Žermena za Beljerina.

Imaju rešeno pitanje desnog beka sve i da Španac ode, tu su Mejtland-Najls i Sedrik Soareš, PSŽ nudi 20 miliona evra, "Guneri" traže duplo više, možda bi mogli da se nađu na pola puta.

baner

Izvesno je da će klub napustiti i Sokratis Papasatopulos, Grk je želja Napolija, nije poznato koliko ga Arsenal ceni, doveli su ga za 16 miliona evra iz Dortmunda pre dva leta, hajde da pretpotavimo da bi mogli da vrate uložen novac, što znači da bi ih od Auara delilo još 15ak miliona evra.

Zaradiće nešto i od Roba Holdinga, koji će na pozajmicu u Njukasl, dok bi klub mogli da napuste i Kalum Čejmbers, Škodran Mustafi, pa i Emil Smit-Rou, koji je želja Lajpciga i Monaka, dok je izvesno da klub napušta i Lukas Toreira, koji ne priča sa Artetom i razmatra ponude iz Italije.

Dakle, novac za Auara bi mogao da se sakupi do kraja prelaznog roka (peti oktobar), a sa Francuzom bi bio kompletiran i gotovo savršen prelazni rok.

Kada bi se situacija odvila ovim tokom, Artetin Arsenal bi izgledao ovako:

Arsenal postava 2020/21

Zaista sjajan tim, koji bi nakon određenog perioda adaptacija nekolicine igrača mogao da se uključi možda i u borbu za sam vrh.

Odbrana bi konačno bila sređena, Arteta je dokazao da ume da uigra i manje kvalitetnu zadnju liniju, sa Partijem u vezi bi dobila i "leđa".

Trio Parti-Sebaljos-Auar ima sve što je potrebno jednom savremenom timu, sposobni su da igraju u oba pravca, posebno na protivničkoj polovini, Sebaljos i Auar bi bili zaduženi za kreaciju, Vilijan i Pepe za stvaranje viška, Obamejang za postizanje golova, zvuči zaista sjajno.

Videćemo da li će uprava Arsenala uspeti da sprovede svoje zamisli u delo, navijači sa nestrpljenjem isčekuju nove informacije iz kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 07.09.2020
10:16

Aouar u Arsenalu? Neka spuste malo loptu isto kao sa Upamecanom...

avatar
No rules
Sunday, 06.09.2020
11:04

Parti vec igra za jedan ozbiljniji klub, dok Ouara traze najveci svetski.. tesko ipak.

avatar
BancheS_Arsenal
Sunday, 06.09.2020
10:40

Willock ne sme da bide u tim ARSENAL-a, njega hitno prodat sto pre pa ako treba dat nekom i pare samo da ga uzmu

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 06.09.2020
10:35

Vili desno, Pepe levo. *tria