Prvo Emerijevo pojačanje ipak iz Juventusa?!

Autor: Nikola Miloradović
petak 25.05.2018.
17:44
Izvor: Sportske.net

Iako je bilo priče da bi to trebalo da bude vezista iz Francuske, izgleda da će "Bjankonero" prvi stići na "Emirejts".

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Kako prenosi ugledni "Gardijan", Arsenal je u pregovorima sa kapitenom švajcarske reprezentacije Stefanom Lihtštajnerom.

Iskusni desni bek će napustiti redove Juventusa po isteku ugovora ovog leta, pominjalo se da bi karijeru mogao da nastavi u Borusiji Dortmund, ali je Švajcarac demantovao navode medija da je postigao dogovor o nastavku karijere.

On je izjavio da će napustiti Torinu, ali da još uvek nije odlučio gde će se preseliti.

Sada su se pojavile informacije da je Emeri zaintersovan da ga preseli u Severni London, pa je jasno da bi mogao da bude i prvo pojačanje Arsenala pod novim šefom struke, iako se spekulisalo da bi prvi na "Emirejts" mogao da stigne vezista iz francuske Lige 1.

Lihtštajner je sedam godina nosio dres "Stare dame", svake godine se domogao i Skudeta, a u prethodne četiri sezone je sa Juveom osvajao i Kup Italije.

Kako mu ugovor ističe za nešto više od mesec dana, Arsenal će moći da ga angažuje bez utrošenog centa na obeštećenje, pa njegovo angažovanje neće uticati na ostale planove "Tobdžija" na transfer pijaci.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Friday, 25.05.2018
20:46

Godine ovo ono , sve ok , ali srce lavovsko , nikad dosta od ovakvih igraca ! SWISS EXPRES !!!

avatar
AFC
Friday, 25.05.2018
20:21

Kad se već jure slobodni agenti, bilo bi dobro ponuditi dobru platu Maksu Mejeru iz Šalkea koji pokriva nekoliko pozicija u napadu i poslati negde Ivobija na pozajmicu.

avatar
Igors Stepanovs
Friday, 25.05.2018
19:41

Zasao u ozbiljne godine.

avatar
Непобедиви
Friday, 25.05.2018
18:44

Vec je u ozbiljnim godinama za jednog fudbalera. Posebno za tempo Premijer lige. Sto se cene tice, nije tacno da nece uticati na planove. Jer, svaki klub osim transfer budzeta ima i budzet koji izdvaja za plate... Cim igrac dodje bez obestecenja to odmah implicira da ce mu plata biti daleko veca.

avatar
NikkiCFC
Friday, 25.05.2018
18:24

Skroz bespotrebno kad vec imaju Baljerina i onog klinca.

avatar
Mkhitaryan
Friday, 25.05.2018
19:07

Mitland Najls je pre svega vezni a moze da odigra i Beka dolaskom Lihstajnera on se vraca u vezi a Lihstajner ce biti backup Beljerinu tako da dobar transfer s obzirom da je dzabe

avatar
Непобедиви
Friday, 25.05.2018
19:07

Kog klinca? Ukoliko mislis na Mejtland-Najlsa on je veznjak. On je po potrebi pokrivao ove sezone svaku poziciju osim golmana i napadaca.