Prvi januarski šok, Arsenal na korak od Realovog heroja!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 03.01.2019.
10:24
Izvor: Sportske.net

Iznenađenje ili ne? Kada pogledamo statistiku, čini se da Emeri možda ima i pravo...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Veliko iznenađenje stiže sa ostrva, naime Arsenal želi da se pojača na golmanskoj poziciji.

Kako tvrdi više izvora, ponuda je upućena Realu, i to za Kejlora Navasa koji je rezerva i svim silama želi da napusti Madrid.

Čovek koji je bio standardan golman nekoliko sezona je brutalno pomeren u stranu kada je doveden Kurtoa, kako je sam rekao bilo mu je obećano da će dobiti šansu, ali to se nije desilo, jednostavno veliko ulaganje je trebalo opravdati. Tako je Navas završio na klupi, pričalo se o Romi, na kraju stigla je ponuda koju je oberučke prihvatio.

No, pita se Real.

Naime, Arsenal je uputio ponudu od 16 miliona evra što je realna cena za iskusnog Kostarikanca, koji je svojevremeno bio na sat vremena od Junajteda kada je propao dolazak De Hee u Madrid. Kod Zidana, Navas je bio standardan, heroj mnogih pobeda, i u Ligi šampiona, a spekulisalo se da je jedan od razloga za svađu Zidana sa Peresom bila i namera kluba da dovede zamenu za Kostarikanca.

Navas je drugi golman, ali Real ima Kika Kasilju za klupu, kupili su i Lunjina, Ukrajinac je na pozajmici u Leganjesu.

Pitanje je samo hoće li se Solari ove zime lišiti Kostarikanca, ali suma je solidna, mada nije jasna pobuda Arsenala. Oni su kupili Lena, imaju i Petra Čeha, da li to znači da legendarni Čeh odlazi, ostaje da vidimo. Doduše ni Leno se nije proslavio, Arsenal je primio 31 gol, mnogo više od rivala u borbi za Ligu šampuiona.

Transfer je izgleda blizu, Navas je na Instagramu objavio sliku navijača Reala sa porukom "Hvala vam na svemu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Friday, 04.01.2019
03:36

Pa sta golman da brani kad ti odbrana dozvoli 15 suta u proseku u okvir gola po mecu...Da je ko Karius pa da od 5 suta primi 3 gola pa ajde, ali ovako ovo je smesno, Leno je dobar golman.

avatar
Igors Stepanovs
Thursday, 03.01.2019
15:12

Bice ovo dug januarski rok za Arsenal.Cudi me da nas ne povezuju opet sa Benzemom :D

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 03.01.2019
12:38

Ti golmani iz Spanije nekako cesto ne pokazu ni 50% u Engleskoj ali Kejlor je klasa

avatar
GO HARD
Thursday, 03.01.2019
20:14

Strasno, te neki tamo De Hea, Kepa, Adrian, Riko, Reina sve rupetine od golmana zar ne? Covece ti 2 argumentovane kritike na ovom sajtu nemas, ako jedan De Hea, Reina, Adrian koji i dalje brani na vrhunskom nivou i ostali nisu uspeli nije vala ni Cristiano sa 80 golova za 7 sezona u engleskoj.

avatar
GO HARD
Thursday, 03.01.2019
21:16

Hahahahah Kabaljero je bio zamena citave karijere. Adrian se gubi? Koji ti fudbla gledas hahaha u nastojanju da obranis svoju tezu pises u onome o cemu pojma nemas, cak i da se pogube to je normalno, Ronaldo pola sezone ne zna gde je pa na kraju da nekih 25 golova i opet je igracina. Valdes nije ni branio pored De Hee hahahaha, Riko nije neki, Adrian nije neki niko nije neki, koliko si argumenata izneo svaka cast :D

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 03.01.2019
20:44

Ne moram ja da argumentujem sve sto napisem a i ti bas trazis dlaku u jajetu. Rekao sam iz Spanije misleci na ligu i cesto sto znaci ne uvek. Time sam hteo da kazem da se za neke mislilo da su fantasticni a oni ko amateri poput Brava koji kao da nije igrao fudbal u zivotu, Kabaljera koji je primao nevidjene gluposti, Valdesa koji se gubio ko kokosh u dvoristu a ni Adrian i Riko ti nisu neki, doduse Riko manje svojom krivicom ali Adrijan, ima dana kad ne zna kako se zove a ne sta mu je posao.

avatar
vojin denic
Thursday, 03.01.2019
11:27

Dok zadnja linija ne postoji u arsenalu oni bi da dovedu golmana ovo stvarno nema smisla.

avatar
Mirjevac
Friday, 04.01.2019
00:20

Ima i te kako, Ceh im oodlazi tako da im treba dobar golman!