Prvi dan jula doneo sijaset transfera, "Redsi" prodali napadača!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 01.07.2019.
18:19
Izvor: Sportske.net

Za sada su "Sveci" najaktivniji.

Beta/Adam Davy/PA via AP
Beta/Adam Davy/PA via AP

Povezane vesti

Krenula je pravo letnje ludilo na pijaci kada su u pitanju transferi Premijer lige, za sada prednajči Sautempton koji je sa dva transfera iskristalisao ko će mu činiti napadački tandem naredne sezone.

Prvo je potvrda nastavka saradnje sa Deni Ingsom, Englez je prošle sezona nastupao kao pozajmljeni igrač Liverpula. Sautempton je potvrdio danas da su otkupili kompletna prava na ofanzivca, Liverpul će prihodovati oko 25 miliona evra sa svim bonusima.

Takođe su "Sveci" potvrdili i transfer Če Adamsa iz Birmingema. Jedan od najboljih igrača Birmingema je prešao u klub iz Premijer lige za sada nepoznatu sumu, potpisan je petogodišnji ugovor. Napadač je prošle sezone postigao čak 22 gola u drugom po redu takmičenju u Engleskoj.



Votford je ozvaničio transfer Krega Dosona, stameni štoper će tako napustiti VBA posle devet godina. Transfer je vredan oko sedam miliona evra a iskusnom defanzivcu sledi četvorogodišnji ugovor sa "Stršljenima".

I na kraju imao jedan odlazak iz Sautemptona, u pitanju je Met Target, dete lučkog grada. Engleski levi bek je bio meta mnogih klubova iz Premijer lige, na kraju će ipak nastaviti karijeru u ovogodišnjem debitantu Aston Vili. Klub iz Birmingema je platio 16 miliona evra za obećavajućeg defanzivca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lpool
Monday, 01.07.2019
18:49

Hahaha koje trolovanje Liverpula :D mada sve im je oprosteno zbog Manea i VVDa, samo neka tako nastave ;)

avatar
L F C
Monday, 01.07.2019
18:29

Hvala za sve deni i srecno ti bilo u daljem nastavku karijere. Povrede du mu unazadile karijeru u liverpulu ali se nadam da ce ga zaibici u daljoj karijeri jer stvarno covek ima zelju da se pokaze. Srecno ti bilo, sve najbolje

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 01.07.2019
18:25

Pljacka veka je 25 miliona za ingsa...on vredi max 5 miliona...i celsi je potvrdio kupovinu kovacica