Prva Bekamova bomba stiže iz Barse, transfer koji će pomeriti granice?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 04.06.2019.
10:36
Izvor: Sportske.net

Bekamov Inter startuje od proleća 2020. već imaju nameru da ispišu istoriju.

EPA-EFE/RHONA WISE
EPA-EFE/RHONA WISE

Povezane vesti

Naredne sezone u Americi će u centru pažnje biti nova fudbalska franšiza, Bekamov Inter Majami. Klub će se takmičiti od proleća 2020. prave tim, a pitanje svih pitanja je ko će biti prva zvezda koju će sebi priuštiti.

Prema pravilima, imaju mogućnost da plate jednog igrača van seleri kepa, pa se spekuliše sa Ronaldom i Mesijem, za koje je Bekam rekao da će ih ujediniti u svom timu. Ali, to je nemoguće, postoji spisak igrača za koje je klub iz Majamija zainteresovan.

Mnogi su odmah pomislili na De Rosija koji je ostao bez ugovora sa Romom, Robena koji je otišao iz Bajerna, ali i defanzivca Ektora Morena, Meksikanca koji je dobro poznato ime u Americi i koji ima ugovor sa Sosijedadom do 2020.

Međutim, kako se priča, Bekam cilja Luisa Suareza.

"Pistolero" koji ima 32 godine bi odigrao još sledeću sezonu u Barseloni, a onda se za ogroman novac preselio u Majami. Urugvajac bi bio magnet za publiku i sponzore, sigurno je jedno od najvećim imena koje MLS može da dovede, uz Runija i Ibru.

Bekam je navodno stupio u kontakt sa Suarezom, videćemo hoće li uspeti da ga ubedi...

Ako bude uspeo, Suarez će postati najbolje plaćeni igrač u istoriji MLS lige, a ako ne računamo sponzore, dobio bi više novca čak i od samog gazde, Dejvida Bekama koji je svojevremeno napravio fudbalsku revoluciju u Americi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke