Protiv Srbije nije oduševio, uskoro stiže kod Anćelotija?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 12.10.2020.
08:52
Izvor: Sportske.net

Norveški napadač na ceni.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Engleski klubovi imaju još nekoliko dana da kupuju igrače sa Ostrva, a jedna od glavnih tema u ovom trenutku jeste Džošua King.

Reprezentativac Norveške nije briljirao protiv Srbije, ali to mu očigledno neće smetati da se vrati u Premijer ligu budući da je njegov Bornmaut ispao u Čempionšip.

Dugo je 28-godišnji napadač na meti Vest Hema, no sada se u trku uključio i Everton koji je voljan da ponudi više od 13.000.000 funti koliko su ponudili "čekićari" pre nekoliko dana.

King je svojevremeno bio na radaru i Mančester junajteda u kojem je proveo deo karijere, nema sumnje da se radi o fudbaleru koji poseduje kvalitet za Premijer ligu, pa postoji velika mogućnost da Kinga uskoro ponovo vidimo na najvećoj sceni.

Everton u svojim redovima ima Dominika Kalvert-Luina koji je u fantastičnoj formi, Norvežanin bi bio veoma dobra alternativa.

Ipak, pita se Bornmaut, spekuliše se da "trešnjice" neće pristati na cenu manju od 15.000.000 funti što je prihvatljivo za mnoge premijerligaše u ovom trenutku...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke