Proradio bi Vezuv! Velika trampa Napolija i Juventusa, "Pipita" na mestu zločina?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 07.08.2020.
10:42
Izvor: Sportske.net

Da li napolitanski mediji podgrevaju atmosferu do usijanja, teško je zamisliti, a opet, ovo rešenje bi odgovaralo svima...

EPA/FELICE DE MARTINO
EPA/FELICE DE MARTINO

Povezane vesti

Italijani se dobro zabavljaju, ali, napolitanski mediji tvrde da postoji mogućnost da se Iguain vrati u Napoli. Ma kako zvučalo neverovatno, ovo bi mogla da bude mogućnost, kao deo maksi trejda između dva kluba.

Iako DeLaurentis ne voli Juve i na ratnoj je nozi sa najvećim klubom Italije, rado bi sarađivao, ako može da uzme Berandeskija i mladog levog beka Pelegrinija (u tom slučaju bi prodao Fauzija Gulama).

U centru svega je Milik, Poljak je praktično već jednom nogom u Juventusu, dogovorio je i uslove, ali problem je obeštećenja koje je 40 miliona evra.

Postoji ideja po kojoj bi Bernadeski (nije oduševljen idejom), Iguain (kome bi Juve isplatio odštetu) i Pelegrini odu u Napulj, čime bi Gatuzo dobio tri sjajna igrača, a da se Milik i Albanac Hisaj koji je u drugom planu presele u Torino.

Sve bi bilo realno, da nema "Pipite!". Kako bi bio dočekan, to ne smemo da pomislimo, ali ko zna i kada će se navijači vratiti na stadion. Morao bi sa De Laurentisom da prevaziđe probleme, no, sa druge strane Gatuzo veruje da bi Argentinac mogao da bude ogromno pojačanje i podrška za Osimhena, najskupljeg igrača u istoriji Napolija.

baner

Dolazak Iguaina, tvrde mediji u Napulju bi omogućio Gatuzu i da proda i Meksikanca Lozana, popularni "Čaki" ima problema sa trenerom, nije u prvom planu, mada Napoli traži ogroman novac za njega, od Milana su zahtevali 50 miliona sa bonusima. Dosta klubova PL bi zakucalo na vrata, naravno ne za tu cenu, ali bi Napoli mogao da napuni kasu, jer bi imao Iguaina, Drisa Mertensa, Osimhena, Politana, kapitena Insinjea, od ofanzivnih igrača, a klub će napustiti i Ljorente. Ne zaboravimo ni Petanju koji je kupljen od Spala, ali koji bi mogao da bude takođe prodat...

baner kazino

Sve ipak i dalje deluje neverovatno, iako bi Iguain pristao na manji novac i jednogodišnji ugovor, pre nego što se vrati u Argentinu ili ode u MLS.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Friday, 07.08.2020
12:38

Nemam nista protiv , ali njima ne treba Pipita nikako , Osimen i Petanja + ostao je i Mertens ...