Propali pregovori Intera i Junajteda? "Đavole" će baš zaboleti po džepu!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 16.07.2020.
12:55
Izvor: Sportske.net

Čini se da za dogovor nema prostora...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Aleksis Sančez je spreman da ostane u Interu, ali ne i da se odrekne velikog novca.

Naime, Junajted traži 20 miliona evra za Čileanca, što ne bi možda bio problem za Inter, ali sa Sančezovim primanjima to je nemoguća misija.

On je ove godine na pozajmici na "Meacu", ali "Đavoli" plaćaju tri četvrtine ugovora, ogromnih 25 miliona po sezoni, sa bonusima.

Sam Aleksis bi morao da pristane na trećinu te sume kako bi ostao u Interu, Italijani su ponudili "Đavolima" da napadač ostane na pozajmici, ali je iz Engleske stigao negativan odgovor.

No, Junajted i nije u poziciji da postavlja uslove, niko se ne bi odrekao onoga što ima Sančez u klubu, ugovor na dve godine, kako rekosmo klub treba da mu do 2022. isplati blizu 50 miliona evra neto.

Zbog toga mu ne pada na pamet da ode u MLS, ili ostane u Interu za manju platu, pa je zaista ovo nerešiva enigma za Junajted.

baner 10

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile sile pravi
Thursday, 16.07.2020
15:00

Inter mu nudi 4 do 5 milona evra po sezoni sa sve bonusima, naravno da do dogovora nece doci, i ja bi odbio kad znam da cu za dve godine na svom kontu imati 50 miliona evra vise, Inter bi pucao sebi u nogu kad bi ga platio vise od 5 miliona po sezoni, isto nude i Kavaniju zato i nemogu da se dogovore - odnosno sa bonusima mu nude 6 miliona, bice tesko Interu ako prodaju Lautara, da mole Boga da do tada Obamejang ne potpise novi ugovor sa Arsenalom. Nemogu da zamislim siituaciju da Inter ostane bez Lautara i ostane mu samo Lukaku. A da u medju vremenu Obamejang potoise novi ugovor sa Arsenalom. stim da se suska da ce Atl.Madrid da uzme Kavanija. Uzas se sprema Interu ako se ovako sve zavrsi