Propali pregovori? Dve opcije na stolu za Donarumu?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 21.04.2020.
10:17
Izvor: Sportske.net

Milan će od naredne sezone imati novog golmana...

Beta/AP Photo/Gregorio Borgia
Beta/AP Photo/Gregorio Borgia

Povezane vesti

Izgleda da nema ništa od dogovora Donarume i Milana. Golman italijanske reprezentacije ne želi da produži ugovor, ali ni da smanji primanja od 6 miliona po sezoni, Milan ima druge ideje, da napuni kasu, i krene sa potpunim renoviranjem tima.

Oni i ne žele da posluju sa Rajolom, verovatno će otići i Ibrahimović, pa bi Donaruma, kako sada stvari stoje trebalo da napusti "San Siro".

Zasada su na stolu dve opcije, prva PSŽ koji traži golmana i ponudili bi novac, kao i Areolu koji je sada na pozajmici u Realu. Pitanje je sume, Milan traži 60 miliona za svog golmana, čini se da je u ovom trenutku to previše.

Druga varijanta je Čelsi. Lampard je već saopštio čelnicima kluba da ne želi najskuplje pojačanje u istoriji, Kepu, pa će Baskijac napustiti klub, a "Plavci" će morati da pretrpe veliki finansijski gubitak, jer su ga platili neverovatnih 80 miliona evra.

Meta je Nojer, ali u Bajernu su izgleda popustili, Rumenige je siguran da će kapiten produžiti ugovor i ostati na "Alijanc Areni".

Bonus


Čelsi ima iskusnog Kabaljera, ali traži mlađeg golmana za duži period i Donaruma se uklapa u planove. Donaruma ima samo 21 godinu i pet sezona iskustva kao broj 1 u Milanu, a ugovor mu traje još sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Tuesday, 21.04.2020
18:37

Kao da je on bolji od Kepe.

avatar
RocknRolla
Wednesday, 22.04.2020
17:44

Mladji,bolji i ima vecu vrednost na trzistu,pritom igra u vecem klubu.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 21.04.2020
16:42

Milan ako bar misli nesto ozbiljno u buducnosti nebi trebao prodavati najbolje !!! Tko je onda poslje na redu Romanjoli ? Teo ?

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 21.04.2020
12:05

Moze Donaruma! Uzeo bi Milan i Kepu uz neki dogovor sigurno.

avatar
RocknRolla
Tuesday, 21.04.2020
11:46

Ipak ce biti Donaruma Dolaruma.