Promena plana, Realova opcija"B" je klinac koji obećava, Pogba ostaje praznih šaka?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 03.05.2019.
10:11
Izvor: Sportske.net

Real neće dozvoliti Rajoli da ucenjuje, spremili su rezervnu varijantu, a čini se da Perez ubeđuje Zidana da Pogba nije rešenje...

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

I dalje traje natezanje oko Pola Pogbe, pitanje je koliko će smanjiti svoje zahteve kada je u pitanju plata. On bi morao da se odrekne oko tri miliona u odnosu na ono što prima u Junajtedu, a Real bi platio 150 miliona obeštećenje.

Međutim, sve su veće sumnje, ni Zidan više nije tako siguran, za manji novac mogao bi da dovede Kristijana Eriksena, mada je teško pregovarati sa Levijem.

U prvi plan je iskočio "plan B", naime u Realu razmišljaju da umesto Pogbe kupe Donija van der Beka. Jasno, on je eksplodirao ove sezone, Ajaks ne planira da ga proda, ali postoje ponude koje ne mogu da odbiju.

Naime, prema informacijama iz Amsterdama, oni nisu hteli da pregovaraju sa PSŽ, Francuzi su nudili 50 miliona evra, ali bi Real za desetak više, prema pisanju "Marke" mogao da dobije igrača za budućnost.

On i Jović bi koštali oko 120 miliona zajedno, što je manje od on onoga što treba uložiti u Pogbu. Azar ostaje prva meta kluba, Zidan ima novca i za Pogbu, ali kako rekosmo, mogao bi da se okrene mlađem igraču.

Da li to znači da Pogba ostaje u Junajtedu?

Ne, Rajola bi probao da izdejstvuje povratak u Juventus, ali bi njegov pulen i u tom slučaju morao da smanji platu na oko 12 miliona po sezoni.

Inače, Perez je protiv Pogbe, ali Zidan želi zemljaka. Predsednik Reala smatra da Rajoline igrače nije lako kontrolisati, da prave često i probleme, što su stariji, pa bi verovatno bio najsrećniji da fudbaler Junajteda ne završi na "Bernabeu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Friday, 03.05.2019
12:47

Eriksen je najbolje resenje ako bi se mogao dovesti za nekih 60-80 miliona.Eriksen+Jovic=Pogba da nije žalosno bilo bi smesno.Vezni red Modrić-Eriksen-Kazemiro,napad Azar,Jovic,Vinicius.

avatar
Z
Friday, 03.05.2019
11:40

Ljudi......perez NE SARADJUJE sa RAJOLOM.....to je jedan od principa i pravila...kraj price🤗

avatar
JC\'90
Friday, 03.05.2019
11:11

De Bek samo ako je lud da predje u Real. Kvalitet ima, ali imao ga je i Sebaljos koji je napravio najvecu gresku kada je dosao. Mnogo su marketinski jaci Kros Modric... Dok sa druge strane kada bi Pogba dosao to je druga prica, on bi morao da igra.
De Beka vidim u Inter, Milanu...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 03.05.2019
12:12

Ni inter ni milan nemaju pare za njega...niti su neki vrhunski klubovi da bi on išao tamo...jednostavno zidan nije želeo sebaljosa a perez jeste i to je to

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 03.05.2019
10:31

Jadan Ajaks, svi ce im otici osvojili oni LS ili ne.

avatar
Paul Kersey
Friday, 03.05.2019
17:07

Navikli su, to im je cilj.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 03.05.2019
18:02

Navikli jesu, ali, nisam bas siguran da im je to cilj i da ne bi voleli da to promene iako kazu da vec imaju spremne zamene, a jako me zanima zasto ljudi ovako glasaju...

avatar
AFC
Friday, 03.05.2019
17:55

Zašto jadni, pa to je način kako oni posluju. Liga nije dovoljno atraktivna da bi mogli da zadrže ovakve igrače.