Projekat "Mbape", 300 miliona razloga da verujemo u transfer! Pitanje ostaje gde?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 25.10.2019.
10:32
Izvor: Sportske.net

Kilijan Mbape je fudbalski poster za novu deceniju. Sigurno da će neko srušiti svetski rekord, ako ne potpiše ugovor sa PSŽ. Šta će izabrati?

AP Photo/Francois Mori
AP Photo/Francois Mori

Povezane vesti

Real nije dobro počeo ove sezone, čak su doveli do toga da jedna utakmica deli Zidana od ozbiljnog preispitivanja njegove pozicije u klubu.

Pobeda protiv Galatasaraja je smirila strasti, međutim, ono što je problem je što nema napretka u igri. "AS" piše da Zidan nije siguran, da je Murinjo stavio svoje pregovore sa Dortmundom na čekanje, nadajući se pozivu Pereza.

Naime, on je navodno, kada je odbio Lion, predsedniku Oli rekao da nije pitanje da li će u Madrid, nego kada.

Da li je verovati ovim pričama?

Ono što upućuje na želju Pereza da nova decenija bude novi početak je i uporno odbijanje da pregovara oko Pogbe, jer bi to zatvorilo vrata Murinju.

Španski mediji pišu da je jedini cilj Reala narednog leta, Kilijan Mbape. Ako ne produži ugovor, PSŽ će ga prodati, naravno za svetski rekord, a Real će biti prvi klub sa kojim će Parižani pregovarati, imajući u vidu sjajne odnose.

Naime, Perez smatra da bi 300 miliona evra bilo dovoljno da prinude PSŽ da proda najtalentovanijeg igrača na svetu, u Realu veruju da je on jedini sposoban da zameni Ronalda koji već dve godine silno nedostaje Los Blankosima.

Kljuć će biti stav Mbapea kome PSŽ nudi ogromnih 50 miliona po sezoni, to ne može da dobije nigde. I Juventus ima novac da ga kupi, ali nikako da mu da takvu platu, makar dok je Ronaldo u klubu.

Oba giganta vide Francuza kao najboljeg igrača na svetu, tačnije momka koji će preuzeti palicu od Mesija i Ronalda i postati marketinška ikona.

Jasno, Real ima prednost, ali i problem sa platama koji bi mogao da stopira ceo posao.

Mbape će sa "Svecima" gostovati na "Bernabeu", nema sumnje da će ga navijači toplo pozdraviti u želji da ga ohrabre da potpiše za Real.

Postoji i druga priča, da, ako Murinjo ode iz Reala, on će biti sledeći trener Juventusa i Anjeli to uopšte ne dovodi u pitanje, s obzirom da ne može da se dokopa Gvardiole. U tom slučaju, i Zidan bi bio adut u dovođenju Mbapea. Juve je još pre godinu dana razgovarao sa porodicom igrača, predstavio im grad i klub, poznati su kao veoma profesionalni, postoje stroga pravila kada su u pitanju igrači, i navodno, majka Kilijana Mbapea, smatra da bi to bilo najbolje rešenje, ako ode iz Pariza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Friday, 25.10.2019
23:01

Postoji i druga priča, da, ako MURINJO ode iz Reala, on će biti sledeći trener Juventusa! Valjda Zidan.

avatar
NikkiCFC
Friday, 25.10.2019
17:18

Mbape i jedan stoper od 100m i mi mozemo sve zivo da osvajamo od sledece sezone. Imamo para posle prodaje Azara, Morate, i transfer bana.

avatar
Medison
Saturday, 26.10.2019
09:41

Jeste brate samo sto Mbape zeli da igra u veliki klub, ako znas na sta mislim :)

avatar
NikkiCFC
Saturday, 26.10.2019
15:18

Pa sta radi u PSG-u?

avatar
Opet Anonymous
Friday, 25.10.2019
15:27

Mbappe ima ugovor do 2020e , sigurno ce mu do sledece godine cijena samo jos porasti i vjerujem da nece biti jeftiniji od 350-400mil, zivi bili pa videli.

avatar
BlueBoy84
Friday, 25.10.2019
11:41
avatar
_Goran_
Friday, 25.10.2019
11:36

Murinjo je davno otisao iz Reala.

avatar
The_Matrix
Friday, 25.10.2019
11:27

Malo realnosti, juventus je morao ozbiljno da pegla knjige kako bi kupio De Lihta za 85 miliona i dao mu platu 9 mil...zbog Ronalda su zrtvovali puno, zbog De Lihta cini se jos vise i to je dovoljno da se vidi da nisu spremni na take transfere. Uz sve to kada stanu na crtu sa Realom zna se da nemaju sansu pa makar imali i vise novca. Mozda ga dovedu za veliki novac kada bude imao 33 godine