Prodaja Fiorentine sve bliža, Montela napolje - Svi "bivši" u igri za mesto trenera!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 03.06.2019.
22:36
Izvor: Sportske.net

"Ljubičasti" blizu promene vlasnika posle skoro dvadeset godina.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Nije bila laka sezona za klub sa "Artemio Frankija", u zadnjem kolu su strahovali i osluškivali rezultat sa "Meace" gde je gostovao Empoli. Međutim, sve se lepo završilo po Fiorentinu koja je odigrala nerešeno sa Đenovom što je bilo dovoljno za opstanak obe ekipe i naredne sezone u italijanskoj eliti.

Burnu sezonu je trebalo da se poboljša povratkom Vinćenco Montele umesto Stefana Piolija na mestu trenera "Ljubičastih", međutim "Aeroplanino" je u potpunosti razočarao pošto od zaposlenja početkom aprila nije uspeo nijednom da donese tri boda svom timu.

Sve se više priča da će uslediti promena rukovodstva, vlasnik Media.com grupe Roko Komiso je sve bliži dogovoru sa porodicom Dela Vale oko primopredaje kluba koja bi trebala da iznosi oko 150 miliona evra.

Već se šuška da će Montela dobiti otkaz, a naslednici bi mogli biti svi bivši treneri velikih timova Serije A iz sezone za nama. Pominju se Lućano Spaleti, Đenaro Gatuzo i Euzebio Di Frančesko kao nova imena pored zelenog tepiha na "Artemio Frankiju".

Inter Lucano Spaleti

Naredna sezona Serije A će biti itekako zanimljiva u pogledu sučeljavanja trenera sa svojim bivšim klubovima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke