"Prodaj jahtu, stadion pod hipoteku, bez njega smo kao Kristal Palas..."

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 09.04.2019.
09:32
Izvor: Sportske.net

Navijačima sve jasno, ali čini se da nema rešenja. Ili možda Čelsi žrtvuje novac...

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Eden Azar je ponovo blistao, Čelsi je skočio na treće mesto, a brojke Belgijanca su impresivne.

Naime, on je postigao 15 golova i imao 12 asistencija ove sezone, ako gledamo taj učinak, bez dileme je MVP lige. Navijači su ushićeni, ali i svesni da je kraj blizu.

"Prodaj jahtu i dijamante, zadrži ga", "Stavi stadion pod hipoteku", bili su neki saveti Abramoviču.

Navijači smatraju da Čelsi treba da plati Azara kao Mesija ili Ronalda, jer on za klub to jeste.

"Bez njega ćemo biti kao Kristal Palas"
, jadaju se pristalice "Penzionera".

Čelsi nudi Azaru 20 miliona po sezoni, što je više nego što bi dobio u Realu, ali njemu novac nije prioritet, želi da igra u Madridu.

Ostao je diplomata.

"Nije tačno da mislim o transferu, igramo za LE i plasman u Ligu šampiona, videćemo na kraju sezone
", kaže Azar.

Ali, svima je jasno da želi da ode, Čelsi traži 120 miliona evra, Real to neće platiti za igrača kome ističe ugovor. Ono očekuju da sam Azar isforsira transfer, ali bolje upućeni kažu da se to neće desiti. Belgijanac nije jednostavno taj tip, ne želi da se upliće u takve igre. On je rad da sačeka 2020. kada mu istekne ugovor, ali Čelsi tada ne bi dobio ni cent. Moraće da ga prodaju, međutim, i dalje je pitanje koliko mogu da uzmu za igrača koji ulazi u poslednju sezonu ugovora i u januaru će moći da pregovara sa drugim ekipama.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Tuesday, 09.04.2019
10:45

Ima ovdje i logike. Ponudi mu 40 mil po sezoni i ostat ce (mozda)

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Tuesday, 09.04.2019
10:31

Ove sezone je odlican ,a vec sledece moze biti ocajan . Na to nas je navikao ,samo sto se neki trude da to zaborave . Nisam neki fan Azara ali ipak je igrac koji zasluzuje da igra za mnogo veci i manje plasticni klub.

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 09.04.2019
12:53

Realno sam je birao, kada je dolazio mogao je otici gde god. Mislim da njemu odgovara ovaj sistem - bez pritiska - upravo kako si rekao, sta god da je radio njega gledaju kao cara Celsija i to je to. U Realu bi sa takvim pristupom krenuli da zvizde posle nekoliko nezainteresovanih izdanja a dva tri vezana poraza i kupovali bi nekog treceg.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 09.04.2019
18:01

A ko ima kvaliteta da zameni Ronalda? Drugo, imamo Odoija koji je legitiman naslednik a Azar je pametan decko i oticice u Real samo ako ga zele hardcore... Ako stekne utisak da ga zele samo zato sto mu istice ugovor pa je dosta jeftiniji i ako mu jos traze da sam trazi transfer nece otici sigurno vec ce ostati gde ga cene koliko zasluzuje.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Tuesday, 09.04.2019
13:52

Da ,sam je birao i verovatno da mu odgovara ovo sto ti naveo. I ovo za Real se slazem i mislim da ako ode ,da se tamo nece pokazati. U Realu ocekuju da on ,ako dodje,zameni Ronalda . Za tako nesto nema kvaliteta .