Problem za Madriđane, "Sveci" isterali svoje!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 30.01.2020.
19:23
Izvor: Sportske.net

Najbolji strelac u istoriji ipak neće menjati sredinu.

Beta/AP Photo/Thibault Camus
Beta/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Svim silama je madridski Atletiko ove zime pokušavao da dovede Edinsona Kavanija iz Pari sen Žermena u svoje redove.

Želja za saradnjom je bila obostrana, "El Matador" je insistirao na prelasku u redove "Jorgandžija", ali uprava prvaka Francuske nije popuštala.

Poznato je da Urugvajcu ugovor sa Parižanima ističe na kraju sezone, pa je Atletiko do pokušao da iskoristi i dobije sjajnog strelca već u januaru.

Nudili su 10 miliona evra za usluge 32-godišnjeg napadača, koji pritom ima manje od šest meseci važećeg ugovora sa klubom.

Nakon toga su ponudu podigli na 15, PSŽ je i to odbio, konačna je bila 18, ali "Sveci" nisu odustajali.

Odbijena je i treća ponuda iz Madrida za Kavanija, pa je Atletiko morao da digne ruke.

Edinson Kavani

Navodno je cena bila 25 miliona evra, PSŽ nije ni u jednom trenutku pomišljao da je spusti, navodno je Kavani bio spreman i na manju platu, spekuliše se da je čak i zvao Nasera Al Kelaifija, kako bi ga ubedio ga ga pusti u Madrid, ali mu se ovaj prema pisanju "L'Ekipa" nije odazvao.

Na kraju su Parižani isterali svoje, nemaju problem sa tim što neće zaraditi ništa na odlasku najboljeg strelca u istoriji kluba, jednostavno ga žele u svojim redovima do kraja sezone, kako bi četa Tomasa Tuhela pokušala konačno da osvoji Ligu šampiona.

Atletiko je tako u jako nezgodnoj situaciji, imaju problema sa realizacijom ove sezone, često se i mladi Žoao Feliks povređuje, praktično je Morata jedino pravo rešenje u napadu, videćemo da li će uspeti u poslednjim satima da dovedu neko pojačanje ili će možda u drugom delu sezone veću šansu dobiti Ivan Šaponjić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC*19
Friday, 31.01.2020
09:24

Pa naravno, napadaju LŠ. Žao mi je što nikada ovaj igrač nije došao u Liverpool. Najkompletniji špic današnjice. U prilog tome govori da je iza Messija i Ronalda najbolji strijelac u poslednjih 12 sezona.

avatar
Nemanjici
Friday, 31.01.2020
01:19

Dok obrcu se repa ti samo budi lepa