Problem za Jokanovića, Midlsbro želi da krene putem Derbija!

Autor: Stefan Matić
petak 24.05.2019.
22:27
Izvor: Sportske.net

Čelnici kluba iz Čempionšipa su već obavili prve razgovore sa legendom Čelsija.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Čempionšip u ponedeljak doživljava svoju kulminaciju, u velikoj finalnoj utakmci na "Vembliju" će se za poslednje mesto u Premijer ligi boriti Derbi Kaunti i Aston Vila.

"Ovnove" sa klupe predvodi Frenk Lamparda, dok sa druge strane poziciju asistenta glavnog trenera kluba iz Birmingema obavlja nekadašnji Lampardov kapiten, Džon Teri. Biće zanimljivo koja od dve legendi sa "Bridža" će naredne sezone doživeti ovacije na pomenutom stadionu.

Međutim, Teri bi mogao uskoro da dobije i svoj prvi samostalni angažman kao glavni trener tima. U pitanju je Midlzbro, kojem je zamalo izmaklo plej-of ludilo pošto su zauzeli poziciju broj sedam

Ceh je platio Toni Pjulis sa kojim je završena saradnja, kao jedan od naslednika na njegovom mestu je pomenut i Slaviša Jokanović.

Srpski trener se nije proslavio sa Fulamom ove sezone,ali itekako ima iskustva uvođenja timova u Premijer ligu. Uspelo mu je to sa pomenutim Fulamom, ali i Votfordom nešto ranije.

Dzon Teri

Videćemo ko će dobiti priliku da vodi Midlzbro, odluka se očekuje početkom naredne nedelje, pored Terija i Jokanovića, pominju se još i Vudgejt kao i nekadašnji trener Karanka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke