Prioritet Barse je klinac iz Ajaksa?!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 18.10.2017.
16:04
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi "Mundo Deportivo", katalonski klub je zagrizao za talentovanog fudbalera "Kopljanika".

Povezane vesti

Jasno je da će Barsa što pre morati da pronađe pojačanja za zadnju liniju.

Rezultati od starta sezone su dobri, ali Barsa u Primeri do Atletika nije imala ozbiljnijeg rivala, a na "Vanda Metropolitanu" su upisali bod, prvi put u sezoni.

U Superkupu su poraženi od Reala, primili su čak pet golova od ljutog rivala, na udaru kritika najviše se nalazi Đerar Pike, za koga mnogi smatraju da je najslabija karika Barsine defanzive.

Tako je sledeći zadatak za sportskog direktora Roberta Fernandeza da pronađe fudbalera koji bi se uklopio u Barsinu filozofiju i koji bi sa Umtitijem mogao da čini štoperski tandem na duže staze.

Rešenje je prema poslednjim informacijama pronađena u Ajaksu, kako je Barsa više nego zainteresovana za mladog Matijasa De Lihta.


Ovaj momak ima samo 18 godina, debitovao je minule sezone u dresu tima iz Amsterdama, do danas je upisao 28 zvaničnih nastupa.

Debitovao je i za seniorsku selekciju Holandije, te nema sumnje da je pred njim blistava budućnost.

Na Fernandezovoj listi nalazi se i štoper Lajpciga, Francuz Dajo Upamakano, a poznato je i da će Barsinu odbranu od januara pojačati mladi Kolumbijac Jeri Mina, čiji transfer je dogovoren još minule sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke