Princip spojenih sudova, Junajtedov akademac "gura" Sanča ka "Old Trafordu"?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 27.07.2020.
13:06
Izvor: Sportske.net

Korak bliže toliko željenom pojačanju.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Mančester Junajted se već nekoliko meseci povezuje sa transferom igrača Borusije Dortmund. "Milioneri" i dalje ne pristaju na smanjenje zahteva, jasno da predstoju dugo leto, ali i jesen pregovora oko nekadašnjeg akademca Mančester Sitija.

Za sada još uvek nije poznat konačan stav i samog krilnog igrača što dodatno komplikuje situaciju.

Sa druge strane par nemačkih i francuskih medija prenosi interes Borusije Dortmund za Ikoneom, ofanzivcem Lila. Francuz može da igra kao desetka i krilo na obe strane, te se smatra da bi on mogao odmeniti Sanča.

Jasno da bi ovde itekako profitirao Lil koji namerava da otvori pregovore sa doskorašnjim igračem Mančester Junajteda, Ejndželom Gomesom. Mladić je na opšte iznenađenje odbio produžetak saradnje sa "đavolima", te će svoju sreću tražiti druge.

Moglo bi se desiti da upravo on napravi prvi korak u opštem transfer ludilu i svojim potpisom za Lil "pomogne" klubu koji je napustio.

Bonus baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 27.07.2020
21:25

Sancho sanja voljeni Chelsea ali mi smo iz disciplinskih razloga odlucili da nam ne treba i da je mnogo bolje dovesti dva nemca. Pulisic i Haverc ce se boriti za Zlatnu loptu kao Mesi i Ronaldo a Verner zlatna kopacka svake godine.

avatar
Devil born 1878
Monday, 27.07.2020
14:33

Kako nije poznato? Sanco vec dogovorio platu i uslove, citajte od malo pouzdanijih novinara pa onda prenosite vesti

avatar
Barbosa7
Monday, 27.07.2020
13:49

Bolje Dortmund njega da uzme ili Čonga, dva mlada perspektivna igrača koji moraju da igraju, samo ubaciti klauzule o povratku na Old Traford.

avatar
Milos Ilic_fb1
Monday, 27.07.2020
13:37

Prodace ga borusija za stotku lagano. Prodali su Dembelea i oparili se, prodace i Sanca i oparice se, nece rizikvoati da mu padne cena i da sledece leto ode za 50 miliona.
Samo zatezu sad, pa kad UTD dodje do 100tke prodace ga odmah. Nisu oni glupi. doveli su ovog malog belingema vec i njega ce odmah grunuti u vatru i resena stvar