Prijović i PAOK na slatkim mukama, Kinezi spremili ''brdo para''!

Autor: Darko Mitrović
subota 29.12.2018.
23:56
Izvor: Sportske.net

Da li će zaista moći da odbiju ovu sumu?

Epa/Tatyana Zenkovich
Epa/Tatyana Zenkovich

Povezane vesti

Igre i golovi Aleksandra Prijovića u dresu solunskog PAOK-a pomno se prate širom Evrope, pa se nedavno pojavila informacija da je francuski Bordo spreman da plati osam miliona na ime obeštećenja za srpskog reprezentativca.

Međutim, PAOK ne pristaje na sumu ispod 10 miliona, pa su priče o transferu u Bordo utihnule. Bilo je i spekulacija o interesovanju pojedinih engleskih klubova iz Čempionšipa, da bi se potom pojavila i vest da su Solunjani spremni da Prijoviću ponude novi, bolji ugovor kako bi ostao u njihovim redovima.

A onda su se pojavili Kinezi i uneli pravu pometnju!

Grčki ''Real'' danas prenosi da je tamošnji Gvangžu Evergrande spreman da Prijoviću ponudi ugovor na četiri godine, pri čemu bi Srbin godišnje zarađivao fantastičnih 4.5 miliona evra!

Naravno, ni obeštećenje PAOK-u za njih ne bi predstavljalo problem, ostalo je još samo da Prijović i crno-beli iz Soluna kažu ''DA''.

Ali, za sada tog odgovora nema, što ne znači da se narednih dana situacija neće promeniti...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 30.12.2018
02:30

Svaki normalan bi to prihvatio. Prvo jer nije vise mlad, drugo jer nema kvalitet da dospe u bilo koji TOP klub i igrao bi na kraju za 1-2 mil.€ a svi znamo da se lova uzima dok je vruca.