Prihvataju ponudu Junajteda, on hoće u Čelsi!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 14.12.2017.
11:36
Izvor: Sportske.net

Ovo bi moglo da napravi neočekivan problem italijanskom šampionu...

EPA/ALBERTO ESTEVEZ
EPA/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Aleksu Sandru neće biti ponuđen novi ugovor. Izgleda da je Juventus rešen da proda Brazilca koji je izgubio mesto u timu, letos su odbili Čelsi i pogrešili. Doduše, imali su sreće da zadrže Asamou, koji igra sjajno i istisnuo je Sandra.

Asamoi će, kao i Kjeliniju i Barzaljiju biti produžen ugovor, Lihštajneru neće. Švajcarac međutim odbija da napusti klub u januaru, otići će kao slobodan igrač u junu.

On već sada ima ponudu Valensije za zimski prelazni rok, ali čekaće leto. Uz to, Kedira bi mogao takođe, godinu dana pre isteka ugovora da prihvati unosnu ponudu iz Amerike, pogotovo ako Emre Džan stigne iz Liverpula. Prema MLS gleda i Markisio, koji je izgubio mesto u timu i otići će iz kluba u kome je ponikao.

Juventus navodno ima ponudu za Sandra od 60 miliona evra, iza nje je Mančester Junajted, Murinjo traži levog beka i bivši fudbaler Porta bi bio idealno rešenje. "Đavoli" bi da prodaju Šoa, koji opet traži odštetu od 5 miliona funti kako bi napustio klub.

Ali, i sam Sandro je neodlučan, naime, kako se priča, on bi radije u Čelsi. Nije sporno da Konte želi da ga dovede, ali se Italijan ne pita ništa kada je prelazni rok u pitanju, za razliku od Murinja.

U svakom slučaju, u Juventusu su prelomili, Brazilac će biti žrtvovan, na proleće neće dovoditi igrača, pošto i Hevedes i De Šiljo mogu da igraju levog beka, a Asamoa je prvi izbor, a na leto se očekuje da stigne Spinacola iz Atalante.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
28aleksandar
Thursday, 14.12.2017
20:36

stize nam caldara i spinazola,dva veoma kvalitetna mlada igraca,sto je jos bitni je italijana..tako da sandro moze ladno da ode,marcelo ga jede za dorucak!

avatar
Mino Rajola
Thursday, 14.12.2017
16:22

Barzalji ide u penziju. I vreme mu je.

avatar
Mino Rajola
Thursday, 14.12.2017
16:20

Zašto ne ponoviti, na leto se vraća Spinacola. I dodati još jednom, na leto se vraća Spinacola.:-)

avatar
NikkiCFC
Thursday, 14.12.2017
14:36

Prvo, ne verujem da Junajted moze toliko nisko da padne da zeli igraca koga mi jurimo skoro godinu dana. Drugo, i da ga zele, nemamo cega da se plasimo jer ne postoje teoretske sanse da takav bek zeli da igra za Murinja.

avatar
ADIS-M-UNTD
Thursday, 14.12.2017
13:58

Nepotreban igrac za junajted show odlicno odigrao zadnja 2 meca dat mu priliku da igra pa vidjeti imamo i yanga za rotaciju...sto se tice kupovina Rouz ili lijevi bek benfike,ali prije svega dati showu priliku on i yang su dovoljni do ljeta, treba nam kreativac kad nema pogbe nigdje nas nema to se vidjelo i protiv sitija i protiv bormoutha...prije svega kretivan veznjak. Matic-Pogba pozadi i ispred njih jedan odlican kreativac koji ce djeliti te lopte napadacima. Pastore ide iz psg odlican kreativac treba probat ga dovest..takodzer svidza mi se Lanzini iz west hema.. statistika sa pogbom i bez pogbe u timu je katastrofa. Bez njega smo dupli slabiji tim bez njega smo ko celzi bez Hazarda,Siti bez De Bruina,Totenhem bez Kejna,Liverpul bez Kutinja...to se ne smije desiti previse osciliramo bez pogbe.

avatar
Plava Horda
Thursday, 14.12.2017
13:35

Pametan covek, hoce da bude fudbaler i da igra fudbal a ne da bude tocak autobusa.

avatar
Стефан Б.
Thursday, 14.12.2017
14:37

Pa sto je autobus dao 6 golova vise od atrakcije zvane Celsi?:)

avatar
Devil born 1878
Thursday, 14.12.2017
22:54

Bravo Stefane, ugasio si ga

avatar
mak_juventino
Thursday, 14.12.2017
12:51

Spnacola i Asamao levo , bravo ! Jos i Barza opet .... Dajte budite ozbilni

avatar
Thursday, 14.12.2017
12:41

Gresite sada se pita mnogo toga Konte samo zavisi koliki ce dobiti budzet ;-)