Priče o tandemu iz snova nisu realne, Klop gleda ka Primeri!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 10.05.2020.
11:00
Izvor: Sportske.net

Dva igrača u igri.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Dejan Lovren je na izlaznim vratima Liverpula, pa mu "Redsi" uveliko traže i zamenu.

Ako pronađu kupca za hrvatskog reprezentativca, zamenu bi mogli da mu angažuju u Španiji, prenosi "Liverpul Eho".

Naime, Jirgen Klop vidi dvojicu igrača kao potencijalne zamene za Hrvata, štopera Betisa Zua Fedala i centralnog defanzivca Espanjola Leandra Kabreru.

Fedal deluje kao laka meta, ističe mu ugovor sa "Verdiblankosima" za nešto više od godinu dana, odbio je da produži saradnju.

Marokanac je ove sezone pao u drugi plan na "Viljamarinu", verovatno zbog situacije sa ugovorom, a Liverpul bi mogao da ga dobije za samo četiri miliona evra.

Što se tiče Kabrere, on je u Kataloniju stigao u januaru iz Hetafea, nije se dobro pokazao i pored toga što je igrao jako dobro u prvom delu sezone za tim iz okoline Madrida.

Ipak, Klop je svestan da poseduje kvalitet, ali i da bi mogao da bude poprilično dostupan već ovog leta, Espanjol je u teškoj situaciji i mogao bi da završi u nižem rangu, a u tom slučaju bi urugvajski fudbaler bio dostupan za 12 miliona evra.

Baner live stream

Sve je jasnije da Liverpul ovog leta neće imati novca za Kulibalija iz Napolija, pa bi zadnju liniju tima sa "Enfilda" mogli da pojačaju igrači poput Fedala i Kabrere.

Klop do angažovanja Van Dajka nije mnogo novca trošio na zadnju liniju, Lovren ga je sačekao u klubu, Matip je došao kao slobodan igrač iz Šalkea, a dugo je u klubu bio i Ragnar Klavan, koji je svojevremeno doveden iz Augsburga.

Umeo je Nemac da pogodi sa jeftinijim pojačanjima, pa bi to mogao da bude slučaj i ovog puta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Sunday, 10.05.2020
16:44

Ja sam skoro napisao da liverpul nema novca za Kibslija, mnogi me napadose da je liverpul pun ko brod,sad evo ovde se vidi da nema posto kupuje igrace od 12 miliona! Jedan seriozan klub ne kupuje igrace od 12 miliona, njeme trebaju bolji igraci a ne manje dovoljni!

avatar
Dimebag Darrell
Sunday, 10.05.2020
15:16

A Gomez? Mlad, talentovan i vec je veoma dobar igrac a uz Van Dajka moze samo da vise napreduje.