"Preznojio" Juve, ovo je cena

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 11.04.2019.
09:03
Izvor: Sportske.net

Brazilac blista, cena mu porasla duplo...

EPA-EFE/ROBIN VAN LONKHUIJSEN
EPA-EFE/ROBIN VAN LONKHUIJSEN

Povezane vesti

David Neres je odigrao sjajan meč, mučio je Juventus devedeset minuta, dao gol, i pokazao da izrasta u strašnog igrača.

Brazilac koji je debitovao i za reprezentaciju je izašao u prvi plan ovog proleća, podsetimo, u Ajaks je stigao iz Sao Paula pre dve godine kao 20-godišnjak.

Holanđani su ga platili 12 miliona evra, nakon kratkog staža u rezervnom timu, zaigrao je za seniore.

"Kopljanici" bi mogli da naplate eksploziju brzonogog napadača, žele ga Dortmund, klubovi PL kao i Pari Sen Žermen, a suma će biti oko 40 miliona evra, čime bi Ajaks dodatno napunio kasu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Thursday, 11.04.2019
13:32

40mil nikog nece da preznoji to svaki klub iz PL moze da plati. Trebaju trazti bar 50-60mil jer decko je pokazao da vrijedi. Proza odlicne partije i u LS sto nije mala stvar za tako mladog igraca.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Thursday, 11.04.2019
10:28

Ako sve rasprodaju ima da postanu kao Monako. I iskreno ne znam sta ovakvi timovi rade sa novcem. Ajaks,Benfika,BvB,Porti,Sevilla ... Svi oni prodaju i zaradjuju ogromne sume ,a nikako da naprave iskorak i urade nesto vise (ne racunam sevillu ,oni su doktorirali u LE ali opet nije to to) . Gde im odlazi novac kad im ne stizu neka velika imena ? Nigde ne vidim da se pise da ti timovi duguju puno pa me ovo zbunjuje.

avatar
Steffmajster
Wednesday, 17.04.2019
12:03

Ajax ima najbolju fudbalsku skolu trenutno u Evropi, imaju fudbalsku filozofiju i sistem, tako da i da rasprodaju najbolje igrace, ponovo ce oni stvoriti igrace i pri tom sto igraju sjajan fudbal (po meni glavna stvar) prave i dobre pare

avatar
RealanNis
Wednesday, 17.04.2019
12:09

Nemaju velike sponzore a troskovi veliki, treba srediti skolu, internat, uloziti u stadion... A zasto bi dovodili velika imena? Kao prvo ne mogu dovesti velika imena jer ce oni pre u vece klubove ili Kinu(osim istrosenih igraca za ogromnu platu), kao drugo nemaju novca za pojacanja od 30-50 miliona, a ni da daju plate zvezdama od 5-10miliona po sezoni. A kao trece sta dobijaju tim zvezdama, da nece mozda da osvoje ligu sampiona? Sanse za to su skoro pa nikakve. Samo bi bacili novac u nepovrat. Ovako klub napreduje i zaradjuju vlasnici. A onako bi samo bacili novac. Jer tesko da ce Holadska i Nemacka liga dostici top 3 u Evropi a kamoli imati klubovi budzete kao Spanci. Englezi i Italijani recimo.

avatar
Mangus
Thursday, 11.04.2019
09:18

Ako prodaju sve igrace o kojima se govori, uzece pola milijarde....