Prethodnica? Pogba stigao u Madrid!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 25.07.2019.
10:32
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo najava transfera koji svi čekaju?

EPA-EFE/PETER POWELL EDITORIAL
EPA-EFE/PETER POWELL EDITORIAL

Povezane vesti

Pol Pogba i dalje nije odustao od transfera, iako se Junajted nada da će ga zadržati. Real skuplja novac, cena je 200 miliona, problem je što ne mogu da prodaju igrače, a povreda Asensija je dodatno zakomplikovala stvari.

Ipak, jedan Pogba će igrati u Španiji, mada činjenica da porodica traži veliku kuću u Madridu, ukazuje da su sigurni da će biti zajedno.

Naime brat Matijas, će, po svemu sudeći, nositi dres četvrtoligaša Manćego Sijudad Reala.

U pitanju je klub koji ima ambicije da se dokopa Segunde "B", odnosno treće lige. Oni su daleka periferija Madrida, u La Manči na nešto manje od 200 kilometara od centra grada. Ovo mesto sa koga brzim vozom stižete za oko 35 minuta do prestonice je mnogo poznatije po rukomete, klub je bio dva puta prvak Evrope.

Matijas Pogba je potvrdio da pregovara sa Špancima, on je imao najslabiju karijeru od trojice braće, igrao je u nižerazrednim engleskim ligama, nekoliko mečeva u Peskari, nastupao u Škotskoj PL za Partik i onda jedno vreme proveo u Holandiji.

Prošle godine igrao je bez uspeha za francuskog trećeligaša Tur.

Treći brat Florentin Pogba je svojevremeno igrao u Španiji kao klinac u Selti, probio se u Sent Etjenu, posle turske otišao u MLS, gde sada nastupa, takođe bez nekog uspeha za Atlantu, ali nema nameru da se vraća u Evropu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Floating Guru
Thursday, 25.07.2019
21:33

Oni su daleka periferija Madrida, na nekih 200 km od centra grada.
Zanimljivo.
Znači Niš je onda daleka periferija Beograda?
Jako pompezni naslov, a vest nikad nebitnija. Pogbin brat ide u španski četvoroligaški klub. WOW! Ja sam naseo jer nisam znao da ima brata (kao i mnogi drugi verovatno).
Bolje ne napisati ništa nego nasloviti nevažnu glupost tako senzacionalno. Nije važno da li će komentar biti objavljen, bar neka neko iz redakcije pročita i možda nešto preduzme.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 25.07.2019
16:22

Pogba 200m? Dokle je ovo doslo...