"Presuda" iz Kastilje - Barsa totalno promašila sa pojačanjima?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 26.09.2018.
11:52
Izvor: Sportske.net

Istina je da do sada niko nije opravdao očekivanja, a da je Valverde bio u nevolji kad god je primenio rotaciju od početka šampionata. Da li je to upozorenje večeras za gostovanje u predgrađu Madrida.

EPA-EFE/Nacho Gallego
EPA-EFE/Nacho Gallego

Povezane vesti

Madridski mediji jasno svim silama pokušavaju da poremete Barsu, pogotovo jer smatraju da je načeta remijem protiv "zemljaka" iz Đirone, sada su "El Klasiko" rivali izjednačeni, a Barselona večeras stiže u Madrid gde će igrati protiv Leganjesa, svakako lakši posao nego Real koji mora na "Pizhuan" protiv Sevilje.

Šta je problem u Barseloni?

Pojačanja, koja, kako tvrdi "Marka" to i nisu.

Naime, nijedan od igrača koje je Barselona kupila tokom leta nije uspeo da se nametne, na nizu primera videlo se da kada god je Valverde probao sa rotacijom, standardni su morali da spašavaju stvari.

Počelo je protiv Sevilje u Superkupu, Lengle, povratnik Rafinja i Artur su dobili šansu, ali je Barselona tek uspela da slomi Andalužane kada su ušli Kutinjo i Rakitić, pobedu je doneo Dembele.

Onda je protiv Alaveša, Valverde probao da se vrati ideju Luisa Enrikea da Serhi Roberto bude desni bek, ipak, tek kada je promenio formaciju i ubacio Kutinja, stvari su došle na svoje mesto.

Protiv Sosijedada, tim je sa Rafinjom i Serhi Robertom gubio, ponovo je Valverde morao da posegne za starterima, pa su Katalonci okrenuli rezultat, ponovo je Dembele bio čovek odluke, ali pošto je ušao Buskets.

I onda protiv Đirone, iako je Vidal namestio gol Mesiju, ni on, ni Artur nisu blistali, šta tek reći o Lengleu koji je isključen, Barsa se vratila i izvukla bod nakon što su ušli Rakitić i Kutinjo.

Dakle, do sada pojačanja ne rade, pa prvi utisci nisu povoljni, mada trener Barselone tvrdi da im je potrebno vreme...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Wednesday, 26.09.2018
16:53

Kako ljudi ocekuju da se igraci odmah uklope u timu i pokazu najbolje, pa samo se setite jednog Modrica koji je dosao i nakon jedne godine proglasen za najgore pojacanje. Danas je najbolji fudbaler po izboru Uefe i FIfe. Svim novim igracima treba vremena i minutaze da se uigraju i onda ce poceti da prave rezultate. Tek je septembar ljudii.

avatar
Rise up
Wednesday, 26.09.2018
13:03

Lengle je prosecan stoper, Vidal je limitiran igrac. Od njih dvojice ne treba nista ocekivati. Sad sto se tice Artura momak zna da igra fudbal,ima i inteligenciju,glupo ga je proglasiti promasajem ,za sad je korektan. I na kraju Malkom je potencijal, to kratko sto je igrao decko je ok.

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 26.09.2018
12:09

Mozda im je potrebno vreme ali ako nastave ovako sreca nece uvek da im spasava bodove, otici ce titula dok se oni priviknu.

avatar
_mladenq
Wednesday, 26.09.2018
15:39

Nema to veze sa vremenom, nego sa nosatim indijancem.