Preokret – Venger odustao, Vela produžio ugovor sa Sosijedadom!

Autor: Miloš Marković
utorak 24.06.2014.
13:47
Izvor: Sportske.net

Iako se mislilo da će se Vela vratiti u Englesku, arsen Venger je odustao od dovođenja Meksikanca, za koga će ostvariti dodatni prihod od 11 miliona evra.

twitter
twitter

Povezane vesti

Budućnost Karlosa Vele bila je predmet spekulacija poslednjih nedelja, navijači engleskog tima su verovali da će se ovaj fudbaler vratiti u Arsenal.

Naime, u ugovoru ovog fudbalera postojala je otkupna klauzula i mogućnost da londonski tim nakon dve godine vrati Velu u Englesku, ali je Venger nakon pregovora sa Špancima odlučio da takvu opciju ne aktivira.

Sosijedad je primarno uplatio 3.5 miliona evra na račun Arsenala u 2011. godini, dok će Arsen Venger zaraditi dodatnih 11 miliona na osnovu njegovog ostanka.

Dileme više nema, Vela i definitivno ostaje u Real Sosijedadu, danas je potvrđeno da će ovaj fudbaler i u naredne 4 godine nositi dres španskog tima.

„Bili smo svesni da nam predstoje teški pregovori, ali na sreću je sve rešeno na radost svih strana. Ovaj klub, ovaj tim imaju ambiciju da rastu i napreduju, radujem se ostanku. Ovde mi je kao nigde drugde.“, rekao je sam Vela u izjavi za zvanični sajt španskog kluba.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke