Preokret oko Kolarova?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 02.06.2019.
17:32
Izvor: Sportske.net

Kapiten Srbije opet na naslovnim stranama...

Epa/Felippo Venezia
Epa/Felippo Venezia

Povezane vesti

U Romi se spremaju velike promene, pisali smo, u ovom trenutku za klub je najvažnije da izbegne FFP sigurno je da će morati da prodaju igrače u vrednosti od najmanje 50 miliona evra.

Džeko je na izlaznim vratima, dogovorio se sa Interom, ali zapinje oko obeštećenja, Roma želi 20 miliona, Konte nudi tek nešto više od 10.

Važno je osloboditi se i velikog ugovora koji ima Bosanac, ali uz njega je klub odlučio da proda i Turčina Undera, očekuju da će neko platiti oko 35 miliona za Manolasa.

Pominjan je i Kolarov, njega želi Inter, ali izgleda da kapiten Srbije ima plan da ostane u Rimu do isteka ugovora.

Kolarov ima obavezu prema Romi do sledećeg leta, "Korijere delo Sport" kaže da je odbio ovog leta da se vrati u Zvezdu, ali da je moguće da je to samo odložio na godinu dana.

Videćemo, možda Zvezda ima i neko obećanje sjajnog igrača da će se vratiti da završi karijeru u Srbiji, a ranije se pominjalo da bi posle fantastičnih godina u Italiji i Engleskoj, Kolarov mogao da napravi još jedan bogati ugovor negde van Evrope, na naftnom Istoku ili u Americi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Sunday, 02.06.2019
21:59

Da se dvoumi između Intera i Zvezde? Ne ide to nikako.

avatar
biTan
Sunday, 02.06.2019
18:14

Ako se plasiramo u LS , onda ga dovesti na pozajmicu od Rome,naravno pozajmicu da platimo 50:50,njemu je plata u Romi oko 2, 2 i po miliona. Romi ce se isplatiti da ustedu 1 milion,ostalo mu je jos 1 godina u ugovoru sa njima. Naravno kada ga dovedemo na pozajmicu koju cemo da platimo neka bude 60 %,u ugovoru da stavimo i klauzulu o njegovom otkupu na 2 miliona. Zasto klauzula o njegovom otkupu, pa da se osiguramo u slucaju da u ligi sampiona na njega baci oko neki kineski klub ili arapski. Siguran sam da nam za njega ukoliko dá koji gol iz slobodnjaka u LS mogu platiti 5 miliona,u tom trenutku bi Romi uplatili 2 miliona i odmah ga proslediti kinezima. Znaci ako platimo 2 m Romi za transfer,uz 1,2 miliona onih 60% plate sto bi dali na pozajmicu Kolarova,kostao bi nas ne vise od 3,5 miliona. Tako da bi dobili vrhunskog igraca a jos bi i zaradili milion i po na njega..

avatar
cupavci
Sunday, 02.06.2019
21:11

Onda je mrmot zavio cokoladu...

avatar
No rules
Monday, 03.06.2019
01:51

Dal' si realan, pa ovo je jedan od jacih postova 😂😂

avatar
paok
Sunday, 02.06.2019
18:02

Ne znam jel neko i ocekivao da se vrati u Srbiju a ima vazeci ugovor.