Preokret, napadač ostaje na "Bridžu"?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 07.04.2019.
12:58
Izvor: Sportske.net

Stvorio se utisak da je završio sa "Plavcima", ali...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Kako prenose engleski mediji, Olivije Žiru bi mogao da ostane i naredne sezone na "Stamford Bridžu".

Francuski napadač je slabo igrao u Premijer ligi ove sezone, ali je zato blistao u Ligi Evrope, gde je najbolji strelac takmičenja sa devet postignutih golova.

Tek sredinom nedelje je postigao svoj drugi gol u PL ove sezone, prvi u kalendarskoj godini, upisao je svega 788 minuta u PL.

Ugovor sa "Plavcima" mu ističe na kraju sezone i spekulisalo se da bi mogao da se vrati u domovinu, gde je za njegove usluge zainteresovan bio Lion.

Ipak, uprava kluba iz Londona ima pravo da produži saradnju sa francuskim napadačem na još godinu dana, a to će po svemu sudeći i učiniti.

To su mediji sa Ostrva upitali i Mauricija Sarija, a Italijan je istakao da veruje da će Žiru ostati na "Bridžu" i naredne sezone.

"Da, naravno. Znam da klub ima opciju za još jednu sezonu, tako da mislim da će ostati", istakao je Sari.

Dakle, izgleda da bi Žiru i pored nedostatka minutaže mogao da ostane u Čelsiju, utisak je da su "Plavci" promenili ploču i čvrsto rešili da ga zadrže, zbog zabrane transfera koja im je izrečena od strane Uefe.

Ne zna se još uvek definitivno da li će Čelsi moći da pazari u januaru, ali izgleda da ništa ne žele da prepuštaju slučaju, pa će iskoristiti opciju i produžiti saradnju sa 32-godišnjim napadačem na još godinu dana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stabber
Monday, 08.04.2019
03:41

Covek je doktor za igru glavom

avatar
damjan89
Monday, 08.04.2019
00:11

Ako mogu da se zarade pare treba ga prodati, jer je star, daleko od toga da je igrao lose kad dobije priliku...Vratice se sa pozajmice Bacuaji i Morata tako da oni treba da dobiju sansu, neka dele minutazu i onako ce sledeca sezona biti za zaborav posto odlazi i Azar, a tek posle toga preba pristupiti ozbiljnoj rekonstrukciji tima, jer bez 4 ili 5 dobrih pojacanja necemo biti nista...

avatar
AFC
Sunday, 07.04.2019
14:18

Realno za PL ne postoji kvalitetniji ďžoker i Čelzi ne bi trebalo da ga se odrekne tek tako.

avatar
deki trbic
Sunday, 07.04.2019
19:11

postoji...treba vratiti Bacuvaija i sve ce biti super...ovaj Ziru je balvan xD

avatar
NikkiCFC
Monday, 08.04.2019
17:39

Posebno sa banom.