Preokret, Ibra ipak ima drugačiji dogovor?

Autor: Nikola Miloradović
petak 23.11.2018.
19:46
Izvor: Sportske.net

Nove informacije sa Apenina.

EPA-EFE/PAUL BUCK
EPA-EFE/PAUL BUCK

Povezane vesti

Preneli smo juče da je Zlatan Ibrahimović pristao da se vrati u Milan i da će sa ekipom sa "San Sira" potpisati šestomesečni ugovor težak 2,2 miliona evra.

To je obradovalo navijače, a činilo se da je klub na kraju isterao svoje, kako je Ibra sa svojim agentom Rajolom tražio ugovor na 18 meseci.

Ipak, prema novim informacijama sa "Čizme", iskusni švedski internacionalac će ipak parafirati saradnju na godinu i po dana sa "Rosonerima".

Ta informacija je navodno danas procurela iz kluba sa "San Sira", ali nije poznato za koji novac će Ibrahimović na kraju potpisati.

Ako su prvobitne informacije bile tačne, onda bi Ibra trebalo da dobije 4,4 miliona evra godišnje, tačnije 6,6 miliona evra za celukupan ostanak u Milanu.

Bilo kako bilo, Zlatan je partijama u MLS ligi dokazao da još uvek nije za staro gvožđe, biće bez sumnje od velike pomoći za četu Đenara Gatuza, pojavila se i informacija da bi zbog njegovog dolaska uprava mogla da digne ruke od jednog od najboljih igrača, više o tome u nastavku.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Saturday, 24.11.2018
06:40

Lako je u MLSu dominirati, jeste Ibra velicina ali je realnost da on nije u cvijetu mladosti i da nece mnogo pokazati ali vrijedi probati

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 23.11.2018
21:42

Milan Vesti
18 mins ·
#CarloPelegatti, novinar koji je prvi objavio da je Ibrahimovic potpisao za Milan 2010., sada je preneo da je do njega dosla informacija danas oko 17:30 da je Zlatan vec potpisao jednoipogodisnji ugovor sa Milanom.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 23.11.2018
20:52

2.2 je odavno passé Hahaha Ili 3 ili 2.8. Inace, odbijena je zalba za Iguaina.