Preokret? Ibra dobio ponudu iz PL?!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 11.12.2019.
12:24
Izvor: Sportske.net

Ovome se niko nije nadao.

AP Photo/Andy Clayton-King
AP Photo/Andy Clayton-King

Povezane vesti

Zlatan Ibrahimović se vraća u Evropu, to je sada poprilično sigurno, prvog januara mu ističe ugovor sa Galaksijem i samo je pitanje za koga će potpisati.

Najbliži je povratku u Milan, Mihajlović pokušava da ga dovede u Bolonju, traži ga i Napoli i ova tri kluba slove za favorite kada je njegov potpis u pitanju.

Provlačile su se po medijima priče da bi mogao da se pridruži Murinju u Totenhemu, ali je to ubrzo otpisano, a sada se govori o Ibrinom mogućem prelasku u redove Evertona!

"Karamele" imaju lošu sezonu, pored velikih ulaganja nalaze se u donjoj polovini tabele, trener Marko Silva je dobio otkaz nakon poraza 2:5 u derbiju Mersisajda, ekipu kao v.d. predvodi Dankan Ferguson, koji je na debiju ostvario trijumf protiv Čelsija (3:1).

Ipak, sva je prilika da se on neće zadržati dugo na tom mestu, pojavila se priča da je uprava klluba sa "Gudisona" stupila u kontakt i sa Karlom Anćelotijem, više OVDE.

Sada se klub iz Liverpula povezuje i sa Ibrahimovićem, navodno bi bili spremni da ga načine najplaćenijim igrače u ekipi sa zaradom od tri miliona funti po sezoni.

U klubu veruju i imaju prednost zbog odličnih odnosa sa Minom Rajolom, sa kojim su poslovali kada su letos iz Juventusa doveli Moaza Kena.

Videćemo da li će uspeti da se dogovore i sa Ibrahimovićem, svakako bi napravili veliki podvig i priredili ogromno iznenađenje.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke