Preokret, Čelsi ipak ne dovodi najskuplje pojačanje u istoriji kluba!

Autor: Nikola Miloradović
petak 04.09.2020.
15:57
Izvor: Sportske.net

Najskuplji je već u klubu.

Epa/Facundo Arrizabalaga
Epa/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

Čelsi blista ovog leta, doveli su pet pojačanja, na pragu su i šestog.

Stigli su Hakim Zijeh, Timo Verner, Ben Čilvel, Tijago Silva i Malang Sar u klub, potonji će ipak najpre na kaljenje, dok će ostali, jasno, imati veliku i jako bitnu ulogu u klubu u narednom periodu.

Šesto pojačanje će ipak nadmašiti prethodnih pet, u pitanju je supertalentovani Kai Haverc iz Bajer Leverkuzena.

Ovaj momak je prvi put pažnju na sebe skrenuo kada je morao da propusti meč Lige šampiona sa Bajer Leverkuzenom jer je imao neodložne obaveze u školi.

Par godina kasnije, seli se u Čelsi, u jednom od najskupljih transfera u istoriji kluba sa "Bridža".

Ipak, prema poslednjim informacijama, Haverc neće biti i najskuplje pojačanje "Plavaca" ikada, iako se pisalo da će tim iz Londona izdvojiti sve skupa 100 miliona evra za njegov potpis.

baner

Sada su se pojavile nove informacije, Met Lo tvrdi da će sa sve bonusima trasnfer Haverca na "Bridž" izneti 70 miliona funti (78,35 miliona evra), dok novinar Nizar Kinsela tvrdi da će sve skupa mladi Nemac koštati Čelsi 80 miliona evra.

Lo prenosi da će tako Kepa ostati najskuplje pojačanje u istoriji "Plavaca", Kinsela ističe da će Haverc i Kepa zajedno biti najskuplja pojačanja u istoriji kluba sa "Bridža", jer će ispasti da su ih isto platili.

U svakom slučaju, Haverc će biti veliko pojačanje za ekipu Frenka Lamparda, koja ni tu ne planira da stane, žele i Deklana Rajsa, ali i novog golmana, jer je pomenuti Kepa, koji ostaje na čelu liste najskupljih transfera kluba, nije zadovoljio.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
toma1980
Friday, 04.09.2020
20:09

Znaci Kepa ostaje Prvi Golman!

avatar
Carina_11303
Friday, 04.09.2020
16:46

Sjajno, skratili ste mi zivot jer sam mislio da je transfer propao. Nikola Miloradovicu duzan si mi pivo.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 04.09.2020
16:44

Ja vam garantujem da nema sanse da se toliko igraca odjednom ugigra i odmah uklopi. Mislim da ce se jedino Chilwell lako adaptirati a Njemci iz Bundeslige bas i ne...

avatar
Crveni Lucifer
Friday, 04.09.2020
23:31

Lampardu otkaz vec pre februara, tatica nije grunuo ovoliku lovu da se ovaj amater ponizava sirom engleske, nemaj taj stofa za trofeje a tatica samo trofeje i zeli