Preokret - Barsi na stolu savršena trampa!

Autor: Milovan Longinov
petak 25.09.2020.
19:05
Izvor: Sportske.net

Ne može bole, ako pitate Katalonce.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Fudbalski klub Lion ipak razmatra da u svoje redove vrati Samjuela Umtitija!
Ovu vest potvrdio je L'Ekip, koji tvrdi da čelnici Liona pokušavaju da ubede Umtitija da smanji platu i da bude deo ekipe koja će se boriti za vrh Lige 1.

Istovremeno, katalonski mediji podsećaju da je Memfis Depaj i dalje meta te da bi moglo da dođe do trampe po kojoj bi Holanđanin prešao na Kamp Nou.

Brojke oko doplate nisu poznate, zna se samo da je Lion zahtevao 25-30 miliona evra za Depaja, koji je ušao u poslednju godinu ugovora.

Umtiti u Barsi zarađuje čak 12 miliona evra, Lion ne bi mogao da plati ni polovinu, tako da Francuz mora da se odrekne ogromnog novca da bi se vratio u klub u koji je stigao u Barselonu za 25 miliona leta 2016. godine.

Ipak, od kako je 2018. godine odlučio da pogorša svoju povredu kolena, a kasnije i odbije da ode na operaciju istog, pao je u drugi plan.

Ne treba zaboraviti da Barsa želi da otpiše i Umtitija zbog Erika Garsije, koga će najverovatnije dovesti čim Mančester Siti dovede novog štopera, više o tome OVDE.

Čekamo rasplet, deluje da bi ovakva trampa bila najbolja za sve strane, kako za klubove, tako i za igrače...

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Friday, 25.09.2020
20:50

Ako ovo uspe to ce biti bas bomba za Barcu, dococe dobar igrac koji moze da igra na vise pozicija, oticice na zalost dobar odbrambeni igrac, koji nije hteo da slusa i da se povrgne oeraciji i sad bi bio jedan od naj booljih, ali eto Umtiti se odlucio da odigra svetsko prvenstvo u rusiji i to je ddobro bilo osvojilu i postali svetski prvaci, ali on je ostao i dalje povredjeni igrac, zato ga niko skoro nece, ali barca ako se otarasi njega odee i njegova visoka plata od 12 miliona! Ako se ovo ostvari, barci ostaje jos da dovede Lautera i onda ce biti kompletna, posto je sa odbranom pola gotovo dogovoreno!