Preokret? Barsa u strahu, Abidal stiže u Lisabon da "bodri" Srbiju!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 23.03.2019.
15:43
Izvor: Sportske.net

Desilo se ono što su Katalonci želeli da izbegnu. Videćemo hoće li uspeti da završe posao...

EPA-EFE/TANIA CIDONCHA
EPA-EFE/TANIA CIDONCHA

Povezane vesti

U ponedeljak će u Lisabonu na tribinama "Luža" biti Erik Abidal i Ramon Planes njegov zamenik. Dvojica vodećih ljudi sportskog sektora će naravno gledati još jednom Luku Jovića, a pretpostavlja se da će i razgovarati ponovo sa Falji Ramadanijem.

Naime, Barselona je zabrinuta, jer je Bajern ušao u trku i razmišlja da umesto Vernera dovede Srbina. Pojavio se i PSŽ, ako Kavani ode, prva meta je Jović.

Zbog čega su Katalonci zabrinuti?

Pa, zbog cene.

Naime, Ajntraht će prodati najboljem ponuđaču svoj biser, treba reći da osim otkupa Jovića od sedam miliona evra, oni moraju i petinu budućeg transfera da daju ekipi Benfike.

Pričalo se da je cena oko 60 miliona, međutim, sada stižu vesti da Nemci traže 70, pošto su nekoliko velikih klubova u igri. To bi jasno povećalo ono što im ostaje u kasi, u tom slučaju bi od Jovića zaradili blizu 50 miliona evra, ostatak bi završio u kasi Benfike.

Jović hoće u Barselonu, ali sa druge strane pitaju se Nemci koji nikada nisu bili u poziciji da zarade ovaj novac, najveći transfer Ajntrahta je desetak miliona evra koliko du uzeli od Parižana za Kevina Trapa koji se sada vratio na pozajmicu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke