Prelazni rok se bliži kraju, Veljković jedva čeka da ode!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 28.01.2016.
19:39
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih defanzivnih fudbalera na Svetskom prvenstvu do 20 godina, Miloš Veljković, navodno želi da ode iz Totenhema u ovom prelaznom roku.

Beta/AP Photo/David Rowland
Beta/AP Photo/David Rowland

Povezane vesti

Još nekoliko dana ostalo je do kraja prelaznog roka u Engleskoj, a Miloš Veljković je još uvek u Totenhemu gde igra za mladi tim.

On danas predvodi tim do 21 godine kao kapiten u meču sa Čelsijem, ali je izrazio odavno želju da napusti ekipu pošto će veoma teško dobiti minutažu u prvom timu.

Nekoliko ekipa se pominjalo kao njegova naredna destinacija, a sada se govori čak i da će u Fulam kod Slaviše Jokanovića kao deo dogovora o transferu Muse Dembelea.

Znate i sami da su se pominjali i Crvena zvezda i Partizan kao moguće opcije, ali je izgleda sve propalo pa se Veljković okrenuo na drugu stranu.

Pouzdani novinari Independenta iz Londona pišu da ima dosta zainteresovanih strana za njegove usluge, pa bi vrlo lako moglo da se desi da napusti klub do kraja ovog prelaznog roka.

Nadamo se da će to biti za stalno, jer će veoma teško dobiti priliku da igra za Totenhem u nekoj bliskoj budućnosti pošto je i više nego očigledno da ne računaju na njega.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT SPT BuNT
Thursday, 28.01.2016
20:48

Inace, poruka za Boba.

avatar
REVOLT SPT BuNT
Thursday, 28.01.2016
20:45

Eee, ovog igraca da si doveo kod nas, on da je bar pozajmljen pa i da kazes da si nesto uradio, ali, ne- ti si morao da dovedes svog pajtosa iz kafane Marka Jovanovica i da das coveku status koji ne zasluzuje i kakav ne prilici ni njemu, ali ni nama kao klubu, gde su ostala tri top pojacanja, hocete li nam (iz)dati jos 150 saopstenja i svojih vidjenja?!